| Diav0la a întrebat:

Se pare ca Michael Jackson a decedat. Ce parere aveati despre el ca artist si ca om? RIP

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Tocmai am primit un mesaj, pentru cei interesati:
Fanii români ai Regelui Muzicii Pop, Michael Jackson, se vor întâlni AZI vineri seara de la ora 18:00 în faţa Ambasadei Americii din Bucureşti.
Fanii Michael Jackson merg să-şi prezinte condoleanţele
Cei care l-au apreciat pe Michael Jackson sunt aşteptaţi să-şi aducă un ultim omagiu Regelui Muzicii Pop în această seară.
În paralel, la Europa FM se va auzi primul concert MJ din România, din 1992. Întreg weekendul va fi dedicat lui Michael Jackson de Europa FM, cele mai cunoscute piese ale sale urmând să fie ascultate la radio.

74 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai avea multe de facut si aratat a fost poate doar jumate din ce putea DUMNEZEU SA-L IERTE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O persoana foarte talentata, intr-un cuvint - un geniu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numi`vine`sa`cred`era`idolul`meu`cand`a`murit`s-a`rupt`ceva`din`toti`ori`cum`el`va`fi`si`fa`ramane`legenda`vie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata n-a fost un simplu om... a fost o legenda vie!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac foarte mult melodiile lui. preferatele mele sunt:smooth criminal, beat it, thriller, they dont care about us, remeber the time, jam, si multe altele. iubesc aproape toate melodiile desi nu am fost o mare fana inainte sa moara, pentru ca el nu prea a mai cantat in ultimii 5-6 ani si eu acum 6 ani aveam 5 ani deci... ce sa stiu eu de michael jackson.r.i.p michael. i love MJ

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot spune ca Michael Jackson a decedat pentru. mine... el va ramane mereu in inima mea si in inimilor care l-au iubit... dar ca sa raspund la intrebare despre Michael am avut o parere foarte bune si voi avea in continuare. Nu ii pot spune ADIO!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuia sa-si faca atatea operatii 2, 3 dar nu 13. michael jackson a fost si va ramane un idol pentru noi toti.chiar daca el este mort va ramane in inimile noastre.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inainte ca sa moara nu eram fana ptc nu sa mai auzit nimic de el...si nu stiam mel lui... dar acum imi pare mai rau ca orice ca a murit...mel lui vor ramane in inimile noastre si a celorlalte generatii ever... i miss u michael...crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Era un om bun si regret tare mult ca a murit... imi pare nespus de rau si as vi vrut sa mai tina inca un concert in romania chiar au fost super contertele din 1992 si 1996.nu pot sa spun decet condoleante familiei jackson si i love you michel... dumnezeu sa te odihneasca in pace... i love you

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daniela, elly4all si dr, benzona ma-ti chiar enervat aici am sa incerc sa nu va injur Michael nu era rasist nu avea probleme cu rasa lui si nu era sarit de pe fix el si-a facut multe operati de oarece era bolnav de cancer la piele orice fan stie asta iar pentru tine dr.benzona cred ca esti prost el nu era sarit de pe fix el facea show si casa zic asa daca noi am venit sa ii aducem omagii regelui muzici pop voi puteti pleca de pe site ca nu aveti ce cauta daca va bate-ti joc de el si tu proasto nu arata ca o mumie mata arata ca o mumie fratilor va rog m-ati facut sa plangcryingcryingcrying dc tu Michael dc tu?crying va rog lu-ati id meu ca eu nu mai pot vorbi id meu e:mychael_cs

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El o fost un mare artist atat prin miscarile lui cat si prin vocea lui minunata...si k persoana il consider cel mai bun om chiar daca s-au speculat atatea k o fost pedofil etc... michael a iubit mult:X copiii...cred ca i-a iubit mai presus de orice... I LOVE YOU MICHAEL JACKSON king of pop forever

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michael e atat de dragut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michael e atat de dragut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-mi`vine`sa`cred`un`geniu`minunat`Michael`a`fost`pentru`mine`un`tata`spiritual`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Va rog frumos...pentru TOTI FANII Michael Jackson:
nu mai ziceti "asta e"
1)Michael va trai mereu in sufletele voastre
2)Michael canta chiar acum
3)I love you Michael jackson
am un gol in inima:el mort

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai tare! adica, nu sunt destule cuvinte de lauda pentru al diviniza...broken heartcrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost un om foarte bun. avea o voce minunata, pacat ca a murit un suflet atat de bland...muzica preferata:Ghost

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Il iubesc pe michael.nu stiu de ce a murit tocmai el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mj a facut istorie printre artisti asa ca nu avem nimic de spus in privinta asta nu imi pot exprima sentimentele in cateva randuri pentru ca o vesnicie miar lua sa va insir parerile mele de bine, bineinteles. I love you mj_hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este cantaretul meu favorit de cand eram micuta am suferit foarte mult ca a murit.Ca n-0am avut ocazia din pacate sa-l stiu foarte foarte bine pentru ca nu l-am intalnit dar m-am documentat foarte mult despre el...era un om buna care a suferit mult in copilarie dramatizat...Ca artist a fost regele muzici pop deci a fost un cantaret foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte foarte bun si talentat si ca si dansator de asemenea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca artist este foarte bun la miscari si la voce si ca om la fel numai cai mult mai bun si foarte foarte frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oamneii buni voi ati innebunit ce aia a mea angry voi chiar credeti ca sia fac operatiile alea ca asa a vrut ellaughing:OOO>. habar nu aveti cat de bolnav a fost ati citi macar un pic din viata lui. a avut o boala pe nume vitiligo si de la boala aia i apareau pete albe pe corp pana se face alb a trebuie sa fac operatii si la nas la fel.doomane nu mai vb prostii daca habar nu avetiangry ce nba

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi am doar 11 ani, sunt un mare fan...imi pare foarte rau ca a murit.sadsadsad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare rau ca a murit eu il iubesc in continuare si sunt convinsa ca sunt cel mai mare fan al lui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MICHAEL a fost unic a avut un sulet atat de pur si o inima atat de mare, el ne iubea pe toti cu toate ca l-am facut de atea ori sa sufere, un om extraordinar si special.R.I.P dear MICHAEL... we will never forget you.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost si voi fi in continuare o mare fana a lui Michael Jackson
ca om pot spune ca a fost un om cu un suflet foarte mare iar ca artist a fost cel mai tare si va fi in continuare in sufletele noastre

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost un om bun la suflet si care iubea copii foarte mult si de aceea lau iubit atatia oameni.Ca artist ce sa mai zic a fost cel mai bun din istorie.THE BEST MICHAEL!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un om minunat cu suflet mare si un artist inegalabil.Nu degaba i se spune regele muzicii pop.
Nu buna ci foarte buna parere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi pare fff.rau ca a murit. melodia mea preferata heal the world

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, Michael Jackson a decedat acum un an si este ceva foarte trist fara cuvinte. Michael ca artist este deosebit cu o voce extraordinara pe care nimeni nu il poate egala la muzica si dans cat despre viata lui personala este altceva, ceea ce spune presa este cu totul altceva decat era michael, iar despre cazurile de pedofilie pot spune ca sunt niste minciuni, acele acuzatii au fost doar ca sa il distruga din toate punctele de vedere si de atunci a inceput sa se inchida, a plecat din america din aceasta cauza credeti-ma ca plangea cand vorbea cu prietenii lui si ii intreba de ce ii fac asta. Asa ca nu va interesati de ceea ce se spune ca e rau iubiti muzica lui dansul lui si tot ce e bun dar lasati minciunile deoparte pana la urma adevarul pe care eu si cei care i-au fost aproape il stim dar de care nu putem sa spunem nimic. Daca vreti sa mai vorbim id-ul meu este ana_mariadans. Dumnezeu sa te odihneasca Michael

Întrebări similare