Sin... dap mi-am dat singura, nu cu un ac de cusut este un altfel de ac, mi-am bagat piercingul si nici nu a durut si nici nu ma doare. L-am dat singura pentru ca mama nu avea timp sa ma duca la un salon nu este problema de bani... oricum multumesc pentru indicatii
Din cate stiu trebuia un piercing medicinal, macar 14 zile, are rolul lui, de a preveni infectia.
Aoleu...de unde sa incep.
Ti-ai dat gaura singur(a)? Si cu ce fel de ac l-ai facut? De cusut?(sper ca nu, am mai auzit cazuri.) Chestia e urmatoarea, nu te poti juca cu astfel de chestii, mai ales cand e vorba de zone puternic vascularizate ca buzele, daca loveai o venisoara mai importanta, un nerv puteai sa faci alte prostii; nu conteaza cat de dezinfectat e acul.Trebuia sa mergi la un cabinet de piercing-nu te costa mult.Trebuia folosit un piercing medicinal, dupa cum a zis si snowflake, are rolul lui.Plus ca e mai maricel si automat si gaura era mai mare.
Piercingul nu va intra, prin urmare te va durea de fiecare data cand ti-l bagi, carnea tot va pocnii pentru ca gaura se tot infunda fiind prea mica, iar tu practic acolo vei avea o mica rana tot timpul si riscul de infectie e foarte ridicat.
Te sfatuiesc sa mergi la farmacie/un salon de pierce si sa-ti cumperi un piercing medical special pentru buza si sa-l porti 2-3 saptamani fara sa-l scoti deloc.
Si eu am piercing in buza (il am de aproape 15 ani).