| gamerulmalahios a întrebat:

Se pica in general traseul?
Salut TPU! Ieri am picat traseul si m-am demoralizat foarte tare, am fost extrem de suparat toata ziua si sunt si acum sunt la fel...si mi-e ca o sa fiu asa mult timp (sunt foarte afectat de lucrurile de care sunt sigur ca o sa mearga bine si dupa merg prost; iar picatul traseului intra aici ).Am inteles si de la mai multi oameni (inclusiv instructorul) ca majoritatea pica, lucru care imi ridica un pic moralul (desi ma gandesc ca majoritatea nu au picat ca mine, ca ultimul prost (nu vreau sa intru in detalii)). Totusi mi-e ca toti zic asta ca sa nu ma demoralizez si mai rau.Asa ca vreau un raspus SINCER.
CAM CATI PICA TRASEUL? Mi-ar placea un raspuns de genul 50% sau 13 din 15 sau ceva exact, dar merg si raspunsuri gen "majoritatea". Multumesc anticipat pentru raspunsuri si va rog sa le dati cat se poate de sincer; nu-mi spuneti ca 90% pica chiar daca nu e adevarat doar ca sa ma simt mai bine.

1 răspuns:
| Denisa0954 a răspuns:

Nu stiu sa ti zic cati la sută pica traseul, dar pot sa ti zic ca si eu l am picat. Si de ce l am picat? O sa râzi. Am uitat de centură si frână de mână.
Polițiștii pica la traseul mai mult pentru ca te vad emotiv, ca nu esti sigur pe tine, etc. Si asta le da de inteles ca iti mai trebuie putina experiență ca pe viitor sa nu fii un pericol in trafic. A doua oara du te mai bine pregătit din punct de vedere al emoțiilor, fii sigur pe tine si asculta cu atentie ce la indicatiile polițistului in timpul mersului. Nu esti primul si nici ultimul care îl pica, nu e un capăt de lume.