Cred ca da .
dar nu stiu de ce tanjesc atat userii dupa fundite si raspunsuri inteligente, folositoare etc. conteaza sa spunem ceea ce stim noi si credem ca este bine nu sa avem cat mai multe fundite.parerea mea...
Doamne, inventiva minte mai au romanii!
Nu esti aici ca sa ajuti prin raspunsurile tale, ca sa mai inveti cate ceva din raspunsurile altora si, de ce nu, ca sa te lamuresti cu privire la anumite aspecte care te nedumiresc intreband chiar tu?!
Iti spun eu ccastigi... timp pierdut
mai bine dai raspunsuri si vei fi apreciata sau nu pentru ele...nu trebuie sa t chinui atat pentru rasp castigatoare
dar daca u vrei asta...succes c sa sp
Normal ca se poate. Au fost si pe site aici cateva cazuri extreeem de amuzante. Tipele aveau nume apropiate pe ambele conturi, scriau in acelasi stil si la premianti apareau numai ele, una in lista celeilalte. Deci, e posibil, insa trebuie sa pui la cale un plan serios (plus schimbarea ip-ului, ca sa nu se prinda nici adminii), practic sa dezvolti inca o personalitate paralela pe care sa o folosesti. Mie mi s-ar parea pierdere de timp, dar mai stii ce prioritati au unii...
Posibil... dar ti se pare corect din punct de vedere moral? In fond... te incalzeste cu ceva daca iti dai singura raspuns castigator? Mult mai multa satisfactie ai cand ti se da din exterior si asa stii ca raspunsul tau chiar a fost de folos!
Imi cer scuze, dar mi se pare o josnicie ceea ce vrei tu sa faci!
Locul tau nu este pe acest site...cauti doar afirmare si le mai dai si altora astfel de idei!
Ce ati sarit asa? Am presupus doar ca se poate intampla si asa ceva. Sifonabili mai sunteti si va mai mirati de ce lumea vrea sa plece de pe acest cont. Multumesc celor care au inteles exact ce am vrut sa spun si nu m-au luat la "misto". Fiti sinceri cu voi insiva, toate intrebarile pe care le puneti si raspunsurile voastre sunt folositoare sau inteligente, nici macar amuzante nu sunt ci de-a dreptul enervante, ma repet nu ma refer la cei care au luat cele spuse de mine in serios.
Se poate. Avand in vedere ca de la acelasi comp. intram si eu si sotzul pe TPU, e clar ca nu poate nimeni sa isi dea seama daca sunt chiar 2 oameni cu 2 conturi SAU 1 singur om cu 2 conturi! Eu si sotzul nu prea avem treaba unul cu altul, si nu stau aici pentru puncte sau sa devin expert, ci din placerea de a ajuta pe altii, si pentru a-mi satisface unele curiozitati sau afla la ce am nevoie de ajutor.
Bineinteles ca se poate - o fetita mica Maria a si incercat chestia asta, dar lumea s-a prins si au luat-o la mijloc.
Oricum unde e fair play-ul? In plus eu privesc acest site ca pe unul unde ajut, raspund cand pot unor prieteni sau necunoscuti care poate gasesc in raspunsurile mele o perspectiva noua de a privi lucrurile, un ajutor.
Dar teoretic - da se poate dar avand in vedere ca te loghezi cu e-mail-ul, probabil ca ar trebui sa ai si doua e-mail-uri diferite ca sa poti face acest lucru... In schimb, dupa un timp, daca te votezi tot timpul ma gandesc ca oamenii tot se prind ca e ceva la mjloc. Nu stiu cat ar tine...
Amuzanta idee, oricum
anonim_4396 întreabă: