Astazi am vazut si eu la jurnal la PROTV si am vizionat si link-ul trimis de tine Luori, cred ca asemenea fapte trebuie sanctionate dur pentru ca sa fie de invatarura si pentru alti tineri violenti si pentru a raspunde pentru o viata curmata, asa de tragic pentru un tanar care nu a mai avut timp sa-si implineasca destinul.
A lasat in urma lui o familie indurerata, care nu-si va mai reveni dintr-o asemenea tragedie. Cred ca, este o drama sa-ti ingropi copilul, pe care l-ai crescut si educat pana la 17 ani si care promitea sa devina un adevarat om.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, iar pentru parintii, greu incercati, condoleante si sa-si poata intari sufletul, pentru a-i putea mentine memoria vie, a acestui copil deosebit.
Iar noi cei care suntem in viata sa incercam prin toate mijloacele sa curmam violenta verbala si fizica la tineri, adolescenti si alti oameni care s-au ratacit de la calea cea dreapta si care traiesc ca in jungla, apreciind ca au dreptul sa ia viata oricui. Singura diferenta este ca, in jungla animalele vaneaza pentru a se hrani, iar in societate cei declasati fac rau pentru ca nu respecta cele 10 porunci, care sunt de fapt 10 principii de baza ale vietii.
Nimeni si nimic nu poate curma suferinta unor parinti indoliati. Ce-i de facut? Putem spera la mai bine, chiar daca vietuim intr-o lume cruda.
Ce sa zic... e trist
Si nu prea mai e nimic de facut. Doar sa-l pedepseaska pe ala care a putut face asa kwa.
Asta e lumea in care traim.socantul a deveni cotidian iar cotidianul e socant. e o stare de anarhie si haos total.viata unui om valoreaza mai putin ca un pachet de gume.sant multe de facut. dar de unde se incepe? sistemul care genereaza asfel de comportamente este deja in stare de putrefactie. dar nimeni nu are curajul sa -l ingroape.peste 3 zile toti vor uita si roboti vor continua sa urmareasca programe de rahat care ii tin departe de realitate, de morala sanatoasa.de dumnezeu.
Loreeeee Buna, scumpo:*!
In legatura cu filmuletulsocant
Saracii parintii! Prost sa fii sa faci asa ceva. Inchisoare pe moarte ar trebui sa ii dea.
Nu cred ca exista pedeaspa mai cruda decat sa iti moara copilul. Nustiu ce sa mai spun.
O zi buna!
Ai de mine am ramas fara cuvinte...Baietii aia ar trebui bagti pe viata in inchisoare!