Se poate deslipi. Se foloseste un toron de cablu din otel. Dar vei avea nevoie de solutie de lipit ca sa-l pui inapoi, deci tot la un service ajungi. E mai sigur si mai eficient. Casco nu cred ca acopera acest gen de daune (te va costa sub 100 ron-manopera). Vezi daca ai franciza (poate fi 100 euro sau mai mult), bani pe care ii platesti tu iar diferenta pana la suma totala o deconteaza asiguratorul. Eu am platit 250 ron parbriz cu tot cu manopera de inlocuire(cielo). Deci conteaza si tipul masinii pe care o ai (BMW - 1700 ron parbriz...).
Du-te la un service specializat si o sa te rezolve cu sigurnata fara a sparge geamul
N-ai spus ce marca de masina ai dar ai grija ca majoritatea alora care sint mai vechi de 5 ani prezinta doua canale de scurgere la baza parbrizului intr-o parte si in cealalta. Daca chederul este copt de ger calduri si alte intemperii nu se mai aseaza bine si umple canalele necesitind un distantier pentru a elibera canalul de scurgere.Sau schimbat chederul. Cea mai simpla si mai buna solutie.