N, sigur ca nu e inselat si nu vad de ce ar avea remuscari. E sotul tau, nu sclavul tau, are voie sa vorbeasca cu alte persoane si nu cred ca poti fi geloasa pe niste discutii telefonice. Ar fi complet aiurea, sunteti proaspat casatoriti, ar trebui sa ai incredere 100% in sotul tau. Eu, daca mi-ar spune ca a dormit in camera cu alta femeie as fi absolut sigura ca nu m-a inelat, fiindca il cunosc, stiu ca ma iubeste si ma respecta, eu il iubesc si il respect si intre noi nu ar incapea alta persoana.
Sa stii ca sotiile geloase isi imping intotdeauna sotii in bratele altor femei. Eu personal le suspectez pe sotiile geloase ca sunt dornice sa-si insele sotul si ii pun si lui acelasi defect in spinare.
Atentie foarte mare ''GELOZIA''distruge totul, fii mai calma si cauta sa discuti normal fara cearta.
După peărerea mea nu te-a înselat. La mine înşelat e de la un sărut în colo. Ei doar au vorbit.
Daca doar au vorbit nu se poate numi inselat. Daca se intalnea cu ea si se ajungea si la mai mult atunci se poate numi inselat.Totusi nu ii mai permite sa faca chestia asta, daca vrea sa vorbeasca cu cineva sotul, sa vorbeasca cu tine.
Incearca sa nu mai fii geloasa, sa nu faci scene de gelozie, nu vei reusi decat sa il indepartezi.sunteti proaspat casatoriti, la voi iubirea ar trebui sa pluteasca in aer.nu consider ca te-a inselat dar oricum a gresit oarecum ca a discutat cu o femeie straina despre casnicia voastra. iubeste-l, alinta-l si uita de gelozie.gelozia distruge tot ce-i bun si frumos