| cutie a întrebat:

Se poate sa iti vina ciclul odata 3 zile altadat 4 sau 5? Ca asa mi s-a intamplasad

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La 16 ani e destul de normal. Totusi o vizita la ginecolog (chiar daca esti virgina) nu ti-ar strica.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Stai linistitakiss
Pana se regleaza ciclul asa se intampla.Am patit si eu asa la inceput big grin Nu ai dc sa iti faci griji.Ciclul tine intre 3-7 zilewinkingCam in 2 ani se regleaza big grin
Multa sanatate! big grin

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Uite aici un site din care poti sa aflii mai multe;)
http://www.noifetele.ro/main/home.php

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nici o problema, odata cu inaintarea in varsta se regleaza.

| catthshshshs a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai dar, da, se poate intampla. Dureaza cativa ani pana se regleaza ciclul.Eu am aceste dereglari normale de 8 ani si nu este nicio problema.Stai linistitawinking

| cutie explică:

Catty am 16 ani...

| ladybird a răspuns:

Da se poate! Asta depinde de alimentatia pe care o abordezi (bine, mai sunt si alti factori...), si nu iti face griji ca nu e nimic anormal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Asta indică dereglări hormonale, răceală netratată.
Sănătate.
Pa, pa.

| lorena_3275 a răspuns:

Sincer nu stiu ce sa-ti ziccstraight face...si eu sunt in acceiasi situatieestraight face...:-

| lorena_3275 a răspuns:

Sincer...cu problema asta ma confrunt si eu:thinking nu stiu ce sa facthinkingstraight face... da oricum o vizita la medic cred da te va linistihee hee. mi-e insa mi-e ff fricabig grin... un id de mess poti lasa?big grin:*:*:pupic:*