| Iulianaiuli78 a întrebat:

Se pune următoarea situație, îl știți pe iubitul vostru de 2 ani, și după stați împreună 1 an in casă după următorul an, al 4 an, va certați, va despărțiți 7 luni si vă împăcați, vine înapoi în casă, după afli că a avut pe alta 7 luni ăia, dar tot contiuna să vorbească cu ia 1 luna fără să știți după împăcarea voastra, si fosta lui spunând că de fapt el mințea că el locuiește cu un prieten dar de fapt locuiați împreună? Ce ați face? Ați mai avea încredere? Se poate salva relația, el spunând ca a renunțat la ea.

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

P.S. Oricum, supa reâncălzită nu mai are niciodată acelasi gust, dacă intelegi ce vreau sa spun.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu ai ce salva la aceasta relatie. Cum a mintit-o pe aia, sa fii sigura ca si pe tine te-a mintit.
Daca are minciuna in „sînge" o va face din nou. Cu tine, daca iti convine sa-l accepti asa, sau cu alta, intr-o alta relatie.

| Violleta2022 a răspuns:

I-as da un sut in fund si nu m-ar mai interesa o relatie care nu are viitor si nu poate fii fericita, odata ce el a inselat in trecut si o va face cu siguranta din nou.
Nici nu-i indicat sa salvezi relatia asta, ca nu mai ai ce sa salvezi, fiind deja ruinata complet.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa fie sanatos.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu m-au pasionat niciodata relatiile "duble".
Cum am mirosit curvasaraie, am dat cu piciorul orbeste. Nu prea mai conteaza ca mai are sau nu mai are pe una, deja ai dovada clara ca nu-i ajunge o femeie, si ca minte nasol.
Mai sunt si sobolani care se schimba si devin parteneri decenti dupa despartirile astea furtunoase, dar miza e ca la pacanele, mai mult pierzi.

| Freya1 a răspuns:

Ciorba reancalzita nu mai e la fel de buna.Asa ca, greșeală a fost deja împăcarea.
O data ce stai cu un om și nu te mai înțelegi, te despărți si îți vezi de viata 7 luni, nu mai revii la el, ca nu găsești altceva in afara de ce ai lăsat.Treaba e ca la tine si-a mai găsit și distracții noi, a descoperit aventurile, înșelatul, traiul "intens".A acumulat mai multe defecte decât a avut când l-ai lăsat.Ce mai vrei?

| ShaOfHatred a răspuns:

Fata mea, pleacă de lângă el. În primul rând o relație foarte foarte rar merge bine după o despărțire sau o "pauză". Dar în cazul tău, nici nu merită să încerci să salvezi nimic. N-ai cum să ai încredere în așa om. Efectiv părăsește-l, uită-l și vezi-ți de viața ta

| sammie a răspuns:

Eu dacă m-aș despărți de el nu m-aș întoarce din nou. Faptul că el în prima secundă când v-ați despărțit și-a găsit-o pe alta înseamnă că chiar nu te mai voia. Atunci când vă despărțiți e bine să așteptați 7-8 luni ca să se ducă rănile și chestiile astea. Dar dacă el deja a mai avut o relație atunci mai avea variante în afară de tine și nu-i păsa dacă mai voiai să fi cu el. Nu-l mai băga în seamă. Nu merită să fiți nici măcar prieteni.

| Celestina003 a răspuns:

Wtf cu cine stai in casă.