As vrea sa ma prinda anul nou alaturi de persoana iubita, inconjurata de prieteni adevarati, si sanatoasa in primul rind.
Anu trecut m-a prins departe de tara si familia mea.Eram la spanioli si mancam 9 boabe de strugure(un obicei). Eram insa destul de fericita, fiind alaturi de prietenul meu.Acum se pare ca ma prinde noul an printre italieni, cu fratii mei insa mai lipsesc parintii, surioara mica si bineainteles prietenul meu de care m-am despartit.Tot ce-mi doresc este ca 2010 sa ma prinda cu un zambet pe buze. Sper sa fiu fericita si sanatoasa.Atata tot, ca altceva nu mai pot visa! Pa pa.Numai fericire iti doresc!
Anul trecut m-a prins in bratele iubitului meu, si sarutandu-ne cu multa iubire, anul asta la fel se va intampla, caci suntem la fel de indragostiti si impreuna ne vom petrece revelionul.La multi ani, iti doresc sa ai parte de dragoste!
Fericita alaturi de cei dragi mie si mai ales sanatoasa.
Un an nou fericit, plin de impliniri tuturor!:*
Pe mine anult trecut m-a prins plangand... dar acum nu mai am de gand sa fie la fel :X
As vrea sa ma prinda frumusica si fericita wow dar nu stiam treaba asta cu Anul Nou, destul de interesant
Eu as vrea sa ma prinda anul nou intr-o companie placuta, fericita si increzatoare ca anul care vine va fi unul mai bun... u?
Fericit, si se spune daca ai ceva rosu pe tine in noaptea dintre ani iti merge bine tot anul