anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se spune ca, cine zambeste atunci cand lucrurile merg prost, s-a gandit deja pe cine sa dea vina. Ati avut vreodata un astfel de zambet?

9 răspunsuri:
| Arthur a răspuns:

Mai poţi zâmbi şi din alt motiv în această situaţie : zâmbeşte azi, mâine va fi mai rău.

| baru a răspuns:

Sa nu te superi pe mine I-ti dau un sfat in legatura cu zimbetul In fiecare dimineata cand te trezesti te uiti in oglinda zimbesti si spui Azi vreau sa fiu fericit sau fericita dupa caz Vei vedea ce schimbari majore se vor produce in viata ta Crede-ma Pa

| Ea12345 a răspuns:

Este ca la fotbal.Cand iei bataie, mai dai vina si pe teren, si pe arbitri...

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

E bine sa zambesti atunci cand lucrurile merg nasol. Faci haz de necaz!
Fie ploaie, fie vant, eu tot cu zambetul pe buze(fata) sunt laughing
Ceva de genu...ironie...zambetul ironic al sortii care ne e data!
Numai bine!

| nobody_9468 a răspuns:

Eu zambesc mereu.Chiar daca nu-mi merge foarte bine, zambetul il am cu mine.Nu vreau ca lumea sa ma vada nefericita, ci din contra foarte fericita. Unoeri ma doare foarte tare ca sunt nevoita sa zambesc in momente foarte grele, doar ca asa m-am obisnuit...

Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zambesc mereu, pentru ca sunt optimista. Daca zambesc atunci cand lucrurile merg prost, n-o fac pentru ca m-am gandit pe cine sa dau vina, poate nici n-as avea pe cine, daca lucrez singura la un proiect. Zambesc pentru ca stiu ca se poate termina cu bine totul!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.Rareori zambesc si cand lucrurile stau bine, dar mite cand stau prost...hee heeoricum, nu as da niciodata vina pe cineva, daca stiu ca vina e a mea, pentru ca as avea constiinta incarcata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Baru, eu zambesc aproape tot timpul. Fac asta pentru ca sunt iubit de catre cea pe care o iubesc. Dar, ce ar fi sa-mi raspunzi la intrebare? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pff nici n`am stiut de existenta proverbului sau ce`o fi. dar oricum ii cel mai adevarat. Nu pentru ca te`ai gandit pe cine sa dai vina neaparat, dar pentru ca stii ca poti face cumva sa nu ai nici o legautra in caz de...

Întrebări similare