anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se spune ca exista 4 stiluri de invatare: vizual, auditiv, citit si apoi scris si kinestezic.
Pe care l-ai alege pentru a retine/întelege mai usor?

14 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu se poate reține ușor numai cu unul, le combini.

| anonim_4396 explică (pentru sadrian46):

Cu siguranta un orb, surd, mut v-a retine mult mai greu informatiile decat un om care are toate facultatile mintale, (simturile) dar aici reducem totul la simtul cel mai eficient în cazul nostru.*

| Drimmero a răspuns:

Am memorie vizuala foarte buna, fac poza mentala si am retinut cu detalii ce trebuie. Deci vizual

| Celcestietot a răspuns:

La mine tine totul de chef, asa functioneaza toate.

| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

Si daca ai avea chef acum, ce ai alege? rolling on the floor

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi la mine funcționează toate variantele, pot memora foarte foarte rapid cu cheful.

| anonim_4396 explică (pentru Celcestietot):

Dar aici e vorba de concentrare, nu de chef. Asa poti avea oricand chef la informatie, dar nu si sa o înțelegi.

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Cheful ține strans legat de concentrare la mine laughing. Chef chiar nu pot avea oricând, crede-mă.

| gemeni6226 a răspuns:

Mie imi functioneaza combinat vizualul cu auditivul dar daca nu am inteles ce am invatat totul se sterge foarte usor.Cel mai usor se retine daca ceea ce trebuie invatat se intelege si e interesant.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vizual,mi se pare cel mai eficient in cazul meu

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Asigură-te că vei fi privat de zgomotul pe fundal, adica, cu alte cuvinte, nu vei avea decat acuitatea vizuala si abilitatea de a distinge detaliile de fond, si anume prin obiecte, fapte, intentii, sentimente etc.

Surd cum s-ar zice.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vizual.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dezavantaj: Fara auditie.

| Michaeel a răspuns:

Auditiv sau citit. Unul dintre ele.