| ExistaMosCraciun a întrebat:

Se spune ca "la umbra marilor copaci nu creste nimic". Mie experienta mi-a demonstrat ca asa este. Voi ce spuneti?

5 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Foarte frumos spus.Cineva care era foarte suparat pe viata a scris asta.thinking

| RXN a răspuns:

Pentru inceput, draga@ M3ntal,Brancusi e cel care a spus asta, dar a spus-o din mandria si determinare, nu pentru ca era 'suparat pe viata'.
Sunt de acord in totalitate si mi-as dori ca experienta de viata sa ma faca sa functionez pe principiul acesta.De multe ori e mai indicat sa faci totul prin propriile forte, asta ca sa poti pretui in totalitate ceea ce ai facut si la randul lor, altii sa te apecieze pentru ceea ce ai realizat.Sa muncesti in umbra unui om mai mare ca prestigiu si ca influienta ar insemna sa accepti faptul ca nu te poti individualiza in intregime,ca nu poti sa te expui in totalitate,fiind, intr-un fel sau altul, privit dintr-o perspectiva gresita.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Logic! Nu poti nici progresa si nici nu vei fi apreciat la adevarata ta valoare,atunci cand ramai '' ascuns'' in spatele anumitor persoane!
Daca iesi la soare, ai sansa sa cresti frumos, devenind la randul tau la fel de ''mare'' sau de ce nu si mai ''mare''! Bineinteles, trebuie sa fii puternic pentru a face fata viscolelor si furtunilor! Mai da si cate un traznet...

| ExistaMosCraciun explică:

Fetelor de aia l-am si blagoslovit cu "stupid" pe @M3ntal.

| Gizăz a răspuns:

La umbra lui Newton a crescut Einstein, așa că să nu exagerăm. E o zicală tipic românească, pune frâne progresului. Dacă era adevărată nu se mai făceau progrese în niciun domeniu. Mereu a fost câte un colos răsturnat de altul. Așa progresează umanitatea, evoluăm. Da, Brâncuși a spus asta într-un moment de maximă aroganță. E o prostie!