M-am pierdut in cuvintele tale ardelenesti si expresiile englezesti dar oricat de mult am cautat parca nu gasesc in ele sentimentul de dragoste. Tu parca il tolerezi, el parca iti impune sa-l accepti.Nu cred ca duce la ceva stabil si frumos dar alegerea este numai a ta!
Chiar crezi ca el va fi ursitul tau?, de altfel nu stiu cum ii suporti toate badaraniile lui, insa, sa nu cumva sa te astepti din partea lui ca va inceta cu alte fete,,, mai tarziu iti va parea rau ca nu ai renuntat, vei ajunge sa l iubesti si mai mult, intr-un final e alegerea ta.Sti cum e vorba capul face, capul trage...eu iti doresc bafta
Tu ştii cel mai bine. Eu nu aş suporta un astfel de baiat/bărbat lângă mine. Cât despre suferinţă... despărţirile nu sunt plăcute... şi lasă uneori răni adânci... dar asta e! Să te sacrifici tu şi fericirea ta pentru a nu-l răni pe el nu e o soluţie. Oricum nu se simte la fel de bine cu tine cum s-ar simţi în cazul în care chiar ţi-ar plăcea de el. Poţi fie să încerci să-l schimbi (dar greu de crezut că vei putea) fie lasă-l şi vezi-ţi de viaţă.
Tu faci cum vrei. Insa eu zic ca ar merge daca ati mai regla cateva conturi... El sa-ti dea mai multa libertate, tu s-a cam inchei afacerile cu altii, aventual sa le incepi cu el... Si daca ai face asta sigur s-ar lega iar toata relatia, si inca cum! Mult mai bine si mai... frumos. Asta ca e mai mic, si conteaza. Mai mult nu zic. Dar cand esti mai mic, si esti cu una mai mare si mai si deschizi o afacere... "Vinzi tot ca painea calda".
Spor!
Deci... decat sa stai cu frica de inselat, mai bine pui punct. In opinia mea, increderea e baza unei relatie... daca nu exista incredere reciproca, nu mai e relatie. Sau e oricum o relatie care se declina. De ce sa stai cu cineva care nu iti respecta libertatea, care are idei preconcepute de tipul " baiatul poate interactiona cu fetele, la el asta e calitate, in schimb, daca tu, ca fata, vorbesti cu alti baieti, clar...esti femeie usoara". Presupun ca esti o fire sociabila, de ce sa iti limiteze el dorintele de comunicare cu alte persoane?
Nu zic neaparat sa te desparti de el, cu ceva rabdare cred ca se poate salva relatia... dar sincer, nu cred ca e genul de persoana care sa aiba rabdare. Dar daca tot sustine ca te iubeste, merita sa incerci sa reaprinzi flacara, doar daca si tu mai simti ceva pentru el... Analizeaza`ti sentimentele, ca daca vei continua tot asa cu relatia, o sa regreti ca ai pierdut timpul cu ceva care nu te face fericita, din contra... Bafta!
Stii...adevarul doare! eu am prieten de 2 ani si mai avea si el crize d-astea legate de gelozie si mereu l-am schimbat...era invatat sa insele, si fata sa faca numai ce vrea el.sa nu iasa cu fetele etc.ee si s-a schimbat baiatu'... la inceput bineinteles a fost frumos. apoi...au inceput geloziile...ne-am trezit intr-o dimi si am avut o conversatie serioasa... "te schimbi sau ne despartim', i-am spus tot ce aveam pe sufletel! si acum facem la fel cand nu ne convine ceva.si se rezolva! fa si t
S-a dat enter din greseala . fa si tu la fel! totul se rezolva prin comunicatie! si eu am avut "afaceri" cu altcineva...soarta! ce el a fost virgin? da te unde...Si niciodata sa nu-i dsai dreptate cand mai zicce prostia." eu-s baiat am voie, tu nu!". dupa ce vorbesti cu el. abia apoi gandeste-te daca mai merita sa mai stati sau... ciao! dupa altul ...tot unul vine...aceleasi replici...acelasi 'te iubesc'
Stii cum e vorba aia
orice propozitie mai are si un punct!
asa ca...eu nu as continua asa o relatiedar decizia iti apatine!
Heraclit din Efes a spus ca " Nimic nu este permanent in afara de schimbare! "
Mai. de renuntat este greu, hai puneti`va putin in locu' meu... ii greu... is 10 luni, bata'te sa le bata! mai putin si hopa anul'. Nu`i acelasi lucru ca il stiu de ieri si ca zic " aaa... treaca mearga... gasesc pe altu ". Da, nu`i nici primul nici ultimu; eu sunt genu ce ii schimba precum schimba hotii caii. Insa nu stiu dc am ajuns sa tin la ASTA asa mult dar si el tine la mine si mereu imi spune ca ma iubeste si ca nu poate renunta la mine, insa nu stiu ce'i cu el de la o vreme Cand ma vede trista, isi cere mereu iertare dar ii recalcitrant, probabil de la ai lui... (o bila alba, zic eu)
Timpul cica le rezolva pe toate... oricum... fiind si in ultimu' an de liceu, o sa am de tras tare. Puls, admiterea in vara... Voi fi NEVOITA sa o las mai usor fiidca in primul rand TIMPUL nu o sa fie de partea mea... Trist
El zicea ca vrea sa fie cu mine si cand o sa fiu la faculta, si dupa ce termin... Ce tare nu stiu dc am impresia ca asta ii o duma buna... Oricum; astea is chestii ce raman de vazut/de discutat...
Va multumesc foarte mult pentru ajutor; m`ati facut sa ma gandesc la anumite aspecte. Va multumesc mult de tot... Sa aveti grija de voi si sa fiti iubiti :X
In primul rand nu ar trebui sa te lasi "calcata in picioare" de el. Dupa parerea mea, nu ar mai trebui sa stai nici macar un minut langa acest "baiat", nu este suficient de matur pentru tine. Tu ai toata viata inainte sa cunosti fel si fel de barbati, asa ca nu ar trebui sa te deranjeze daca te-ai desparti de el. Daca ajunge sa te manipuleze un baiat de la varsta asta, ma intreb ce vei face mai tarziu? Vei lua bataie pentru ca nu ai pregatit nimic de mancare?
Tu stii cel mai bine ce iti doresti de la viata, trebuie doar sa iti clarifi lucrul asta.Succes.Astept sa vad ce ai facut.