| BBEgirl a întrebat:

Se spune ca pentru fiecare dintre noi exista o persoana care sa ne iubeasca si sa ne ofere toata grija si atentia ce meritam si ca aceasta perosoana speciala apare cand ne asteptam mai putin. Oare chiar asa sa fie? Eu, personal, imi pierd speranta.

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Este o idee de consolare, o gură de speranţă, dar chestia bună e că de regulă chiar funcţionează. La 7 miliarde de omuleţi şi posibilele combinaţii între ei, şansele să nu sunt destul de mici.
Aşa că...nu-ţi pierde speranţa.

| mihaelaa18 a răspuns:

Fiecare dintre noi avem sufletul pereche pus deoparte care va aparea la momentul potrivit.Pana intalnim aceea persoana vom trece prin multe incercari, esecuri si obstacole. Orice esec ne va face mult mai puternici decat suntem.
Este o cale lunga pana cand ne vom gasi persoana pe care o asteptam, dar va merita asteptarea.Atunci cand o vom gasi vom fi cu adevarat fericiti si impliniti.
Nu trebuie sa iti pierzi speranta. Spera in continuare si vei vedea ca intr-o zi aceea persoana speciala va aparea in viata ta.Lucrurile bune vin exact cand nu ne asteptam, insa trebuie sa avem doar rabdare si intr-un final va fi totul bine.
Baftahappy

| sabin89 a răspuns:

Pai o persoana care sa ne iubeasca si sa ne ofere toata grija exista, cum sa nu? E mama. Si ea ne e alaturi tot timpul, nu numai cand ne asteptam mai putin.

| Purgatoriu a răspuns:

Nu. Chestia aia ne minte frumos.

| WhatheWow a răspuns:

Dacă o să-mi spui câți ani ai, eu cu siguranță am să-ți spun că încă speranța ta e doar la început. happy

| Fridăm a răspuns:

E mai mult o consolare a sufletului, te gândeşti că cineva, undeva, chiar ţine la tine şi aşteaptă momentul perfect ca să te surprindă. Dar e şi adevărat în unele cazuri.

| Annitu30 a răspuns:

Da. cam asa s-ar zice dar eu sunt la fel ca si tine, intr-un proces naspa in care-ncep sa-mi pierd speranta

| IMS a răspuns:

Sti asta e o chestie foarte complicata de exemplu daca vei fi pusa vreodata sa alegi intre 2 persoane 100% o vei alege pe cea gresita pentru ca asa este in viata...eu cred cu toata taria mea ca persoana potrivita va aparea in momentul in care nu te vei gandi, nu vei mai vrea nimic si poate intr.un loc banal in care tu nici macar nu esti aranjata. Acel baiat sigur va fi acea persoana speciala. Tu nu trebuie sa iti pierzi speranta, lasa timupl sa decida. Viata este frumoasa, nu usoara, ori ca gandesti pozitiv ori negativ timpul tot asa va trece.(Experienta propie)

| cOsmania a răspuns:

De ce spui asta, poate chiar maine iti va iesi in fata "alesul/a"