Nu cred in asa ceva.Sunt oameni care au facut numai rau si traiesc bine mersi fara nicio remuscare ca si-au cladit succesele pe esecurile altora si oameni care au facut numai bine si traiesc in mizerie. Dreptatea deja nu mai e un subiect care apartine lumii actuale
Tuturor ni se intampla atat lucruri bune cat si rele. nu prea avem de unde stii ca ceea ce am facut rau s-a intors impotriva noatra.
Eu cred ca este adevarat. Adica mnah, e ca si "karma". In orice caz, daca faci bine, se va intoarce inapoi. Daca faci rau, la fel. Mie mi-e frica sa ranesc pe cineva, de aceea nu imi prea place sa ma cert ca ma simt prost.
Gindindune logik este foarte adevarat.si cu aceasta vrem sa intoarcem timpul inapoi dar nu avem cum si asa traim cu regrete toata viata.
Mda.cam nasoala chestia asta.nah.cateodata se intoarce. dar numai daca te gandesti la asta.incearca sa gandesti pozitiv.si totul va fi bine.
Da, eu chiar cred asta! nu pentru ca as fi foarte credincioasa si imi e frica de Dumnezeu sau ceva asemanator, ci pur si simplu mi s-a demonstrat.
Poate nu e adevarat... Poate ca atunci cand ni se intampla ceva rau constiinta noastra face legatura cu ceea ce ai facut...si crezi ca e o consecinta a faptei tale.
Stiu ca pare un sfat parintesc si invechit dar..." what goes around comes around!"
spor in toate!
Dar ce @alllinna, tu nu faci rau? Cu intentie sau fara tot rau se numeste. De ce intotdeauna te referi doar la ce nu iti convine tie? Nu-mi spune ca esti o sfanta, printre atatia pacatosi.
Asta e consolarea victimelor... Dar nu se intoarce. Viata isi urmeaza cursul ei cu bune si cu rele.
Hmm se poate spune ca sunt superstitii dar. uneori e adevarat. dar eu din cate am vazut.[pana acum]. daca o pers iti face rau ei i se intoarce cu bine.asa stiu eu. dar depinde de situatie
Narfundo întreabă: