| GrigoreVarlam a întrebat:

Se spune că sunt 4 tipuri principale de personalitate. Tu unde crezi că te încadrezi?

1) Sangvinicul. Personalitatea sangvinica este caracterizata prin optimism, entuziasm, energie la cote maxime, flexibilitate in modul de gandire, cautarea de nou, impulsivitate si curiozitate.
2) Flegmaticul. Personalitatile de tip flegmatic sunt in principal definite prin aptitudinile lor sociale, capacitatea de a-si exprima sentimentele si a citi alte persoane. Ei au o mare capacitate de empatie, de a-i ingriji pe ceilalti, sunt agreabili si expresivi din punct de vedere emotional.
3) Colericul. Colericii sunt oameni directi, concentrati asupra sarcinii pe care o au de indeplinit, duri, analitici, logici si au o mare capacitate de a elabora strategii. Sunt foarte curajosi si le place competitia.
4) Melancolicul. Cei care apartin tipului melancolic, tind sa fie calmi, loiali si ordonati. Melancolicii sunt precauti si se poarta intotdeauna dupa normele conventionale ale societatii.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Deci astia au catalogat 8, 5 miliarde de persoane in doar 4 categorii?
eu personal consider ca nu ne cunoastem cu adevarat si ca omul e o fiinta imprevizila si ca e sf sal pui intr-o categorie, ne comportam in functie de mediu, educatie, si acele momente care le traim, poti sa fi cate ceva din fiecare in functie de fiecare situatie, eu personal nu ma cunosc as fi curios cine se cunoaste cu adevarat vreau sa il cunosc si eu

| Drimmero a răspuns:

Sunt sangvinic,, toate aceste caracteristici!

| OldSoul a răspuns:

Eu unul am din toate cate putin!

| RainmakerX a răspuns:

Coleric happy Ador competitia XD

| justanotheruser99 a răspuns:

Eu sunt o combinatie intre sangvinic si flegmatic. Am trăsături specifice ambelor personalități. happy

| Drimmero a răspuns (pentru justanotheruser99):

Mai din toate am gasit cate ceva, dar nu pot sa fac un prototip din ele!

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Drimmero):

Nici o persoană nu se poate incadra strict intr-o categorie temperamentala. Poti avea trăsături specifice fiecărei personalități, insa tu trebuie sa le iei in calcul pe cele predominante. (Anul acesta am făcut un test de orientare temperamentala, deci stiu destul de sigur care sunt dominantele mele.)

| Drimmero a răspuns (pentru justanotheruser99):

D-acord cu totul!

| Deaad a răspuns:

Melancolic.
Dar definitia e o porcarie.
Chiar daca sunt melancolic, nu ma iau dupa normele nimanui si nu sunt deloc calm.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O combinatie intre sanvinic ( predomina ) si coleric (cand vreau ceva anume ).