Socializarea virtuala e ca dacă ai scrie nimănui, socializarea se petrece real, nu se compara și spre sănătatea ta mintala evita socializarea virtuala e pierdere de timp, duce la anexitate, depresie sau porcăria de relație virtuala, asa m-am pierdut mulți ani
Da, mult mai eficienta.
eu sunt la 500 km departare de cei mai buni prieteni ai mei din copilarie si pot vb cu ei in fiecare zi, fara rahatul asta online ar fi fost 10 ani de cand pierdeam legatura cu ei.
Da, ăsta e cazul tău aparte.
Dar cei care stau la câteva străzi distanță și nu s-au mai văzut de ani de zile? pentru că stau înțepeniți în fața unui monitor?
Mda dar dacă "gașca" are membrii răspândiți pe tot globul, cum altfel ai putea pierde timpul trăncănind?
Trebuia și o compensație, nu?
Acum 15-20 de ani strigai din toti plamanii pana raguseai dupa prietenii tai pe strada "haidi ba la fotbal", celalalt din coltul strazii "nu ma lasa mama, am teme", cei care au inventat socializarea virtuala s-au gandit la corzile noastre vocale. Daca stau sa ma gandesc, era mai interesant atunci cand stateam la vorba si niciunul n-avea telefon, nu e ca ca il lasam noi din proprie initiativa acasa pentru o mai buna comunicare fata-n fata, n-aveam, tehnologia acum e aproape indispensabila, iar aici nu vorbesc de aia care cauta pe google maps magazinul din coltul strazii, unora daca le iei telefonul din mana nu stiu sa se descurce iar aici nu ma refer sa ajungi la o locatie pe care nu o cunosti, ci in general.
Ar trebui sa fie având în vedere ca se presupune ca am evolut și acum avem posibilitatea de a comunica si online și real.Dar noi nu prea am prins ideea.
E eficientă, normal. Gândește-te că înainte, pentru a afla dacă ramai insarcinata în caz că ai înghițit puțin lichid seminal, trebuia, ori să riști sa te faci de rușine la dispensar, ori să te ciomagească mă-ta.