anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se spune ca viata e o licarire intre doua intunericuri.De ce acordam atat de multa atentie intunericului de "dupa" si atat de putina celui de "dinainte"?

8 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

De ce "dupa" si nu "inainte"?!
cred ca se datoreaza starii de "semiincostienta" de care dam dovada toti cand suntem mici si apoi in mare parte si cand suntem batrani

| JustMeFlory a răspuns:

Pt ca suntem curioasi.nu stim ce se intampla dupa...nu stim peste ce vom da. daca va fi rau sau bine! sau daca ne vom intalni cu cei dragi, sau daca exista acel "dupa".

| remus a răspuns:

Avem tendinta de a neglija viata macar ca stim o alta viata pe acest pamint nu avem, iar de dincolo nu s-a intors nimemi, parerea mea, ca aco0lo este prea bine si renunta sa mai vina in iadul de pe pamint...

| anonim a răspuns:

Eu acord foarte multa atentie vietii in sine. dupa..., cine stie ce va fi.asa ca un sfat:traieste-ti viata ma maxim! tongue
sau poate..., o traim impreuna.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe cel dinainte nu mi-l amintesc. Despre cel de dupa au avut grija altii sa-mi spuna diverse lucruri infricosatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Emil, toti traim ceva impreuna aici, virtual. Bucati din vietile noastre.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cici, incearca sa ti-l amintesti pe cel de dinainte. Un mic efort si poate iese.Sau nu?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca intrebarea aia cu idila de vara are deja protagonistii. Prietenii stiu de ce.