| SingleForOne a întrebat:

Se știe despre unele zodii că sunt periculoase, cum ar fi leu, taur, gemeni.
Despre fecioara, ce știți? Cât de periculoși/periculoase pot fi?
Din câte am observat, când acele persoane vor să fie rele, au fețe duble și înjunghie pe la spate sau dacă au argumente cu cineva, sunt zdraveni și logici să-și susțină părerea.

7 răspunsuri:
| CIaudiu a răspuns:

Zodiile nu exista, sunt doar o fictiune umana. Iar faptul ca incerci sa-ti argumentezi existenta lor prin asocierea cu unele personalitati arata ca traiesti in lumea ta imaginara, ca nu prea ai treaba cu realitatea.
Ia spune-mi, despre sagetator ce-mi poti spune? sunt curios daca imi poti ghicii personaliatetea pe baza unei fictiuni umane.
Imi cer scuze ca par dur, dar deja a devenit deranjant sa vezi persoane care isi gestioneaza viata sociala pe baza zodiilor, fara sa incerce sa cunoasca adevarata personalitate al fiecaruia.

| Maraa345 a răspuns:

Fecioarele cele mai faine persoane.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Maraa345 a răspuns (pentru DracuIa):

Du-te si plimba-te
O sa-ti treaca capul.

| Maraa345 a răspuns (pentru DracuIa):

Fecioara Magdalena chiar.

| Nobody04 a răspuns:

Fecioarele sunt manipulatori inteligenți.
Chiar dacă pot fi percepuți ca fiind reci și distanți față de cei din jur,nativii fecioară sunt, de fapt, persoane foarte sensibile, doar că nu sunt tipu care să se destăinuie cu privire la emoțiile lor din prima. Deși poate nu afișează acest aspect, sunt predispuși să se afunde prea mult în a-i critica pe cei din jur.
Fiind una dintre cele mai inteligente zodii, Fecioara știe exact cum să fie cu un pas înaintea celorlalți. Atitudinea perfecționistă se extinde și către manipulare. Fecioarele vor pune la cale un plan bine gândit pentru a te pune în cele mai teribile situații cu putință.