Ziua buna. Sunt aici, da nu m-am plictisit de realitate, asa ca ma abtin de la postat. Tocmai m-am contrazis, da o fac cu mare placere.
Eu nu inteleg intrebarile de genul...cand cineva se intereseaza de anumite persoane dupa ce a pierdut legatura, si dorinta asta acerba de a relua contactul cu acele persoane, fie ele si virtuale. daca tu cauti pe cineva anume cu care ai avut tangente apropiate in trecut, cu care presupun ca ai vorbit si pe mess/la telefon sau chiar v-ati vazut, de ce nu ii contactezi prin acele mijloace si intrebi aici? sau, daca brusc ati intrerupt legatura, de ce ti-ar pasa sa o reiei acum? parerea mea e ca atunci cand nu mai vorbesti cu cineva o bucata buna de vreme, nu merita sa ii cauti pe viitor, este o chestie fortata si nesincera, dar poate tu stii mai bine.
Doar o curiozitate Nu era cazul sa amplifici
Si raspunsul meu amplificat a fost un fel de curiozitate, nu am vrut sa fac pe moralista, de aia am zis "tu stii mai bine".
seara buna.
Da, mai suntem dinozauri si din 2009 dar mai putini
How can I help?
Shin
Fără supărare dar veteranii nu sunt online tot timpul dar vor fi tot timpul aici să ajută lumea an după an.
Prezent,cam plictisit dar am vrut sa mai vizitez ulitele comunitatii si constat ca, aidoma oricarei comunitati, cei batrini se duc la vale, stau linistiti in banca lor si lasa loc zburdalniciei copiilor.
Harcioage,unde ti-e prietenul, Hombre? Ti-a furat talanga si a dat-o la fier vechi? Presupun ca era din aur, de tot vorbea atat de mult de ea.
Badie, cum asa, inca nu esti "iexpert tepeu"?
Era de bronz, valora la fier vechi...
De acum tot incerc dar sint altii care se bat pe tricouri...
Pe canicula asta? Nuditate nene, nuditate
*voce răgușită de om bătrăn*
Salut copii, mi-ați lipsit! Vă mai aduceți aminte cănd discutam despre noile telefoane(Nokia 1100) la categoria Tehnologie?
Dragi colegi, ma speriati tare, eu fiind cam biban din 2013 januarie am contul. Cand vad la voi ca le aveti din 2010, 2011...
Că venind vorba unde-i Cioran?
Nu l-am mai văzut pe aici de când nu am mai intrat pe TPU.
Prezent!
Pai, nu stiu de ce as mai intra pe acest site, ca a inceput sa ma plictiseasca din ce in ce mai tare.Nu mai e la fel de "interesant" ca anul trecut.In fine, oricum mai intru, doar ca nu mai stau asa mult, mai dau pe ici colo cate un raspuns in trecere.
M-ati invocat? Aici sunt.
Am fost ocupat sa comit tentative de suicid, caci nu mai am rabdare, vreau sa apara mai repede albumul Time II.