anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Semnul vostru zodiacal se potriveste cu personalitatea voastra? Eu sunt berbec si toate calitatile si defectele zodiei ma caracterizeaza. big grin

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Normal da daaaa. Sunt fecioara cu ascendentul-n leu. (am inteles ca aceste caracteristici ale ascendentului, se manifesta abia dupa 35 de ani ). Deci, critica, timida, neinteleasa. da.

13 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Cam...70% ma potrivesc cu zodia mea[rac] big grin

cami
| cami a răspuns:

@mino, fii mandru ca esti taur. Multe fete adera la baieti tauri day dreaming... Ce-ai fi vrut sa fii?! fecioara?

| Cryssy a răspuns:

Eu sunt rac si mi se potriveste perfect.

| Bishop a răspuns:

Da, eu sunt rac, si ma caracterizeaza total
I like water \m/

Răspuns utilizator avertizat
| Aries90 a răspuns:

Mda, sunt scorpion cu ascendent in taur si mi se potrivesc caracteristicile zodiei. Desi nu ma prea bucura asta. laughing

| deanda a răspuns:

Hmm eu sunt sagetator dar dupa noul horoscop sunt ophiucus. Problema e ca mie mi se potrivesc ambele descrieri ale zodiilor. Cine stie oi fi ophitator laughing

| mino_8755 a răspuns:

Buna sunt taur si sincer nu imi place zodia de "nici o culoare". Nu ma potrivesc deloc cu descrierea taurului crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Sunt scorpion, si sunt exact ca scorpionu', ma potrivesc perfect cu descrierea scorpionului.
happy
O seara placuta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt capricorn si cred ca am o personalitate cam dificila:sunt incapatanata, imi place sa am ultimul cuvant, imi place sa avansez...deci,cred ca da, zodia influenteaza personalitatea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sunt leu si vreau sa stiu daca ma potrivesc cu un berbec

| suferinta2009 a răspuns:

Sincer, mie mi se potriveste, eu sunt sagetator si totate calitatile si defectele zodiei le am si eu, poate ceva in plus sau in minus.laughing

| vikka a răspuns:

Da, desigur.Sunt fecioara si aceasta zodie ma caracterizeaza din plin