| RAY a întrebat:

Sensibilitatea emotionala, cum te vindeci de ea?

5 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Cica te vindeci...da ce crezi ca e, o boala?! Suntem sensibili datorita parintilor care au fost prea buni cu noi, iar atunci cand vedem cum e lumea o sa avem mici socuri. Daca tu chiar vrei ''sa te vindeci'' poti sa incepi sa asculti anumite tipuri de muzica rap sau rock sau sa intri in gasti si grupuri care mai decare, dar in cazul asta nu numai ca '' o sa te vindeci'', ci se si va alege praful de tine...Ideea e ca atunci cand cresti sensibilitatea o sa dispara usor.Si eu am avut-o si uneori era groanica, alteori mi-a fost de ajutor.Acum sunt la liceu si aproape mi-a trecut.Pana la urma viata te va '' vindeca'' pentru ca altfel nu invingi in viata asta(doar cei puternici reusesc)Sper ca te-am ajutat.

| RAY explică (pentru Samariteanul):

E involuntara nu o pot controla, e ok sa citesc cartea inteligenta emotionala?

| Samariteanul a răspuns (pentru RAY):

Normal ca e involuntara. si da, e ok sa citesti cartea aceea.Ideea e ca o sa-ti treaca cu timpul si ar fi o idee buna sa n-o mai ieei ca pe cine stie ce problema pentru ca uneori nu strica sa ai sensibilitate emotionala.

| lilianaadelina a răspuns:

Ea se vindeca de tine.

| NameInUse a răspuns:

Ii dai dracului pe toti si te descurci singur, din toate punctele de vedere, inclusiv cel sentimental.
Mie asa mi-a trecut.