| fabiola a întrebat:

Sensibilitatea este o calitate sau un defect?

Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Daca te referi la cea sufleteasca este si calitate si defect. Calitatea este bunatatea ce rezulta din sensibilitate iar defectul este ca poti fi facut sa suferi foarte usor.

17 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Poate fi si calitate dar si defect.happyCalitate este pentru ca find sensibila, in acelasi timp esti si miloasa si ajuti multe persoane. I-ar defect este pentru ca multi vor profita de bunatatea ta.happy

| elena a răspuns:

Sensibilitatea este o mare calitate care poate fi si d-efect.

daniela
| daniela a răspuns:

Depinde cum o iei daca plangi toata ziua e un defect, daca in schimb din acesta trasatura de caracter se nasc lucruri bune (de exemplu un tablou, o poezie, o opera de caritate etc) eu cred ca e o mare calitate.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Depinde cine si cum se foloseste de ea.

| Cryssy a răspuns:

Si eu sunt foarte sensibila uneori. straight face Uneori poate fi o calitate, dar este si un defect. Unora le place sa profite de sensibilitatea unor persoane, pentru ca persoanele sensibile pot fi mai usor de manipulat sau pur si simplu le place sa isi bata joc de persoanele sensibile...

| inna a răspuns:

Eu cred ca este un defect.In general si prietenii si dusmanii in ziua de astazi pot profita de pe urma unui om mai sensibil, care pune totul la suflet, care ii ofera sufletul pe tava...

leonardk
| leonardk a răspuns:

In general nu poate fi controlata. Poate doar pentru moment. Nu poate fi ascunsa la infinit.

mlm
| mlm a răspuns:

Ambele.

| JustMeFlory a răspuns:

Depinde de situatie! Poate fi si o calitatea atunci cand ajuti pe cineva care merita si un defect atunci cand esti sensibil fata de cineva care nu merita...

| fabiola explică:

Poate fii controlata, adica sa o ascunzi cand simti ca se profita? mersi mult pentru raspunsuri!

| cutza a răspuns:

Ambele! E o calitate deoarece oamenii sensibili vad lumea diferit, mai fin si mai deschis, insa poate deveni un defect deoarece datorita sensibilitatii uneori te afecteaza lucruri carora nu ar trebui sa le dai importanta.

| bibitza a răspuns:

Eu sincer cred ca un defect sad

| dulcika a răspuns:

E o calitate

| p0wer a răspuns:

Depinde cum o folosesti poate fi si o calitate si un defecthee hee

| allube a răspuns:

Foarte corect raspunsul lui moiadaniela. fabiola, sensibilitatea poate fi controlata intr-o anumita masura, adica te poti controla cand treci pe langa o batrana care cerseste dar nu te poti controla cand te uiti la un film de ex. sau cand auzi de o tragedie a cuiva apropiat, depinde de context.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Printre prieteni calitate, printre dusmani defect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele. Avand in vedere jungla in care traim nu mai stim in cine sa avem incredere. Multi ar putea sa profite, in sensul rau al cuvantului, de sensibilitatea ta.

Întrebări similare