Nu si chiar sunt indicate o sa sari cu gura mare ca nici ciinii de la tine de la bloc nu faca asa ceva.Pai este normal ca omul a devenit mai rau ca un animal. Lola cateaua de la mine de la bloc este un ex ea nu a avortat, este o mama devotata deci chit ca este o biata catea din punctul meu de vedere ea este mai...
De regula laturile astea erau aruncte pe la Religie vad ca incepe poluarea si pe la "Conversatii "
Si eu te rog la fel funda SaintOcea "Nu practica discriminarea vis a vis de orientarea sexuala " Vezi si sustinatorii, ce se aseamana se aduna
Da, din punctul de vedere al moralei crestine--- cea laica lasa la latitudinea fiecaruia acest calificativ. Din punct de vedere biologic, acestea sunt deviatii ( dex:deviatie – abatere de la directia data sau normala).
Adica ce vreti sa spuneti?! Ca daca faci sex oral si anal dati viata unor finte? God-ule cata prostie! Daca tu vrei sa faci sex oral si anal nimeni nu te opreste! Si da, cum a spus si alessia5158: este pacat din punct de vedere al moralei crestine, dar nimeni nu mai tine cont de asta.
Hai, ca asta e nesimtire, pe sitele asta sunt si copii. Incearca sa respecti site_le si pe cei care sunt aici!
Nu.Pentru ca prin sex dai nastere unei finte.Si pe anga asta mai este si placerea.
Sincer nu stiu ce sa zic despre sexul anal dar cel oral (pentru ambele sexe) este folositor, nu ajungi sa te saturi de partener/a si in plus e benefic actului sexual, creste nivelul polemic (pentru cine isi da seama)
Nu, nu este un pacat! Pentru ca prin sex, creezi finte. Si daca nu am face? Cum am fi existat >? pup dolce, cataaaッ