| greenmoon a întrebat:

Sexul, ca si banii, intretine fericirea?

10 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

Eu in orice caz niciodata nu as fi nefericita de as avea bani destui.Clar ca buna ziua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Banii intretine fericirea? fericirea aia este trecatoare ca si banii dar sexul il ai la purtator, cand esti nefericita o dai in fericire imediat

| greenmoon explică (pentru anonim_4396):

Stiu si eu ca e trecator monetarul, dar luand-o off-topic, fara monetar, n-ai prezervativ, deci n-ai sex, deci adio fericire.

| anonim_4396 a răspuns (pentru greenmoon):

prea si cu tine, prea profund gandit
ia intreaba-ma daca am ceva prin buzunare sa vezi ce raspuns iti dau

Banuiesc. Ai caciulite.

| anonim_4396 a răspuns (pentru greenmoon):

nu draguta, chiar daca bate vantul prin ele laughing tot ma dau peste cap si fac rost de balonase, pentru calmarea spiritelor si prietenei ce nu fac eu? mut si muntii daca e nevoie :->

Brav si dedicat prieten ii esti! Meriti un bax.

| Shatteredx a răspuns:

Sexul te binedispune, te mentine mai in forma, mai sanatos deci da. Intretine fericirea

| viavo a răspuns:

Salut! Poate putin cam tarziu pentru aceeasta intrebare. Sunt in Germania ma descurc foarte bine spun eu am bani, i-mi permit multe, dar va spun un lucru si banii si sexul aduc fericirea doar pe o anumita perioada de timp, de ce spun asta e pentru ca iubita mea este in ro iar eu aici banii nu-mi lipsesc si nici sexul daca vreau ma duc si atata "ma-nvart" de-mi sar creierii.Ce rost au banii daca nu te poti bucura impreuna cu cineva de ei? Ce rost are sa ai un autoturism de "marca" cu doua usi doua scaune daca nu e nimeni sa-l foloseasca pe cel de-al 2 lea. aveti un ips5 cat va veti bucura de el? Si mai ales ce e pentru voi fericirea? Eu sunt fericit ca ma trezesc dimineata, ca am putere de munca si ca vad, simt, aud, vorbesc, iubesc si sunt iubit."banul si sexul il are tot prostul".

| papusica987 a răspuns:

DA DA!

Întrebări similare