| RockaruL a întrebat:

Sfarsitul lumii va veni zilele astea! Adevar sau prostie?

17 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Es mentira.

| alexmircescu13 a răspuns:

Prostie crunta. Nu pentru ala care afirma asta, ca are de castigat niste bani grei din aparitii la TV sau in presa, ci pentru cei care mai si cred.

| Laya a răspuns:

Am asistat live pana acum de vreo 5 ori la sfarsitul lumii...Se pare ca tot timpul e amanat, din cauza vremii urate.Da' nu-i bai, cica vine si prin decembrie.Macar sa astepte sa treaca Craciunullaughing Doamne, ce prostie...laughingrolling on the floor

| UtilizatorTotiPentruUnu a răspuns:

Prostie

e doar ce a zis un om + ca a fost patit sa puna afise si sa minta!laughing

cica ar scrie in biblie dar bunicamea a citit biblia si dnu de religie si au zis ca nu-i adv =D

orkm am auzit ca dakmai pune cineva afishe sau articole pe net de ex:
VINE SFARSITUL LUMII PE DATA DE... a-.-... asa m rog vor lua amenda laughing

e o mare minciuna nu va veni happy
funda?

| UtilizatorTotiPentruUnu a răspuns:

Platit scuze*

| xButterflyxX a răspuns:

Prostiee, mare prostie.

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Prostie, clar!
Om muri cand o vrea D-zeu. happy
S-a zis de vreo 3 ori ca murim si n-am mai murit. oh go on

| Millanteria a răspuns:

Nimeni nu site in afara de DUMNEZEU!

| BaDDoG a răspuns:

Prostie.

| RoXyRaLu a răspuns:

O mare prostiewinking

| David95_2915 a răspuns:

Sfarsitul lumii va veni cand va avea chef nu poti spune tu ca maine vom muri sau potine vom muri... Cel mai bine e sa te impaci cu ideaia ca maine nu o sa mai fii si gata nu mai te gandii chiar de vom muri nu o sa stim cand
Gandeste un pic ca cei de la NASA, Pentagon sunt pregatiti de aceasta zi si poate chiar au creeat diferite nave de colonizare pentru a putea supravetui 15 % din omenire si animale pentru a ne coloniza in alta parte
Si de va fi sfarsitul lumii fii sigur ca ne va anunta doar cu 10 minute inainte de dezastru. pentru ca ar fi haos

| Remmy a răspuns:

Nu va veni pe 23 decembrie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te referi la sfarsitul lumii adevarate e o prostie. dar daca vorbesti despre sfarsitul lumii prostiei va veni in curand... sa speramlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostie toata ziua rolling on the floorlaughing
P.s:Nu mai pot de ars a zis un screlozat ca vine pe 21si dupa aia ca a vazut ca nu vine pe 21 a zis ca vine pe 22 apoi pe 23, iar acum a disparut ''misterios''.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia să fie pe 21 mai din câte știu eu :)). Ete nah, un boșorog se trezește să mintă lumea, prostimea intră în alertă. Iar noi, ăștia mai realiști, facem mișto de ei.
Prostie. Sfârșitul lumii nu este programat, nu are cum, altfel am ști toți când am muri și ne-am realiza toate planurile prea repede, sau nu.
Sfârșitul lumii va avea loc din cauze cel mai probabil naturale: de exemplu stingerea Soarelui, diverse fenomene ale naturii foarte violente, o epidemie mondială sau până când nu ne vom mai reproduce și nu va mai fi nicio ființă.
http://www.ziare.com/......ii-1076440

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ras*

| Yana_4447 a răspuns:

Prostie! Cand vine sfarsitul lumii stie doar Dumnezeu nu noi adunatura de pacatosi!

Întrebări similare