| alinutza4a a întrebat:

Sfat pls: in ultima vreme am observat ca m-am schimbat foarte mult, in sensul ca a inceput sa "vorbeasca gura fara mine". am inceput sa barfesc, sa mint...si nu stiu chiar nu imi place sa fac aceste lucruri dar parca nu-mi dau seama pe moment.si apoi regret. sfat pls cum sa fac sa ma schimb, sa redevin cum eram inainte? dau funda pentru sfaturi

Răspuns Câştigător
| PisicaAristocrata a răspuns:

Faptul ca ai iti dai seama ca exista o problema si iti doresti sa te schimbi reprezinta primul pas spre rezolvare. Esti deci pe drumul cel bun. Tot ce-ti ramane de facut este sa te controlezi si sa te intrebi ce te determina sa minti si sa barfesti. Minciuna are picioare scurte si adevarul mereu se afla, mai devreme sau mai tarziu.

2 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ar trebui să începi prin a te gândi de două ori înainte să faci ceva. Analizează-te tu pe tine, controlează-ţi limbajul şi implicit acţiunile şi reacţiile! Gândeşte-te de două ori înainte să spui, faci orice! Baftă!

| m_3358 a răspuns:

Hey. si eu am trecut prin niste momente ca si acestea si au durat cativa ani ca sa ma trezesc si sa ma accept pe mine asa cum sunt. dar intr un final am reusit sa fiu doar EU.si asta ar trebui sa incerci si tu

in primul rand cum e scris in raspunsul de jos gandeste-te mai bine inainte, si fa ceea ce crezi ca e mai bine...si nu te gandii la ce vor spune altii, pur si simplu spuneti parerea, fii tuhappy

sper sa te ajute, baftabig grin

>big grin