| Morphine21 a întrebat:

Si animalele ajung in rai/iad?
Exista oare ingeri animale?

Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Buna.

Chiar ma intrebam daca animalele ajung in Iad sau Rai.
Dar joi il voi intreba pe profesorul de religie, daca animalele ajung in Rai sau Iad.

Pa, pa.

8 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Din fericire pentru ele, nu poseda gandirea.Deci implicit, imaginatia
Asa ca spre deosebire de noi, nu isi imagineaza lumi paralele mai bune ci se multumesc sa ne faca pe noi fericiti sau sa ne enerveze cand urineaza pe ziareoh go on

April
| April a răspuns:

Nu ajung, sunt; daca un caine are un stapan rau si fara nicio grija pentru animalul sau, daca un cal este batut fara mila de cel care-i este stapan fiindca nu poate trage o caruta incarcata peste puterile sale, atunci in iad sunt aceste animale.Si invers, in rai se afla orice catel caruia o stapana grijulie ii face vesta pentru a-l scoate la plimbare sau o pisica care sta tolanita fara grija pe cea mai moale perna.La fel ca si in viata oamenilor, iadul si raiul nu sunt niste locuri, sunt stari, constientizate de om si traite inconstient de animale.Raiul si iadul sunt AICI si ACUM.In acesta unica viata.Si nu eu o spun; biserica catolica a recunoscut-o.Cat despre ingeri ei pot exista sau nu, in functie de credinta si imaginatia fiecarui om; si chiar daca noi ne putem imagina un inger sub forma de porumbel sa spunem, animalele se pot comporta fata de noi ca si cum am fi ingeri.Nimic nu intrece in loialitate, incredere, iubire si devotament ca privirea ochilor inteligenti ai unui caine. Uneori ti se pare ca te crede mai mult decat un inger; pare a spune ca esti insusi Dumnezeul lui...

| fluturas a răspuns:

Din cate stiu eu , nu

| clauss a răspuns:

In rai mai mult ca sigur si ele ai viata si suflet

| Alex a răspuns:

@Andrew: Dar animale carnivore ce fac?

| Afdsa a răspuns:

Buna.Profesoara mea de religie mi-a zis ca animalele nu au suflete.Eu nu pot sa cred asa ceva, ori e nebuna profesoara ori nu stiu cum poate trai cineva fara suflet.In fine, ca sa iti raspund la intrebare : Eu cred ca ajung in rai, pentru ca ele nu fac pacate ca noi oamenii; de ex:nu injura(nu vorbesc animalele), nu omoara oamenii(doar ii musca daca sunt provocati), etc.Deci in RAI.

| Afdsa a răspuns:

@Alex ma gandeam si la lucrul asta laughing

| Nicolescu_Victor_1953 a răspuns:

Anima - latina, inseamna suflet. Deci, energia activa (adica puterea lui D-zeu) a animalelor se va intoarce dupa moartea lor in ceruri. Si noi, oamenii dar si toate fiintele sunt facute prin Creatia Lui. Deci, dragi prieteni, nu va faceti griji. Ne vom reintilni cu cei dragi, animale ori oameni, atita timp cit vom avea inima curata. Sanatate si numai bine tuturor. P.S. Scriu asta, stind linga motanul meu, Rinty (Rin-Tin-Tin) - 22 de ani, care se indreapta spre Ceruri. Nu p, ot decat sa-l tin aproape de mine, sa-mi aduc aminte de ziua in care s-a nascut (24 iunie 2001), de toate bucuriile si sa-i urez SOMN USOR. Te iubi mult, Rinty.