Daca ai norocul ca macar una din prietenele tale sa-l cunoasca si sa aiba texte cu el,poate prin intermediul ei ai putea sa devii ceva mai mult decat prietena cu tipul respectiv. Baga-te tu in seama cu el pe mess,intreaba-l chestii de genu 'nu bagi lumea-n seama?' si poate isi da seama ca iti pasa daca vorbeste sau nu cu tine.
Cand il vezi ca si el se uita la tine,nu-l ignora,uita-te si tu la el ca sa-i dai de inteles ca-l placi *cu putin noroc,poate chiar si el te place* si cine stie, o scoate si vreun zambet care sa te faca sa rosesti toata in curtea liceului. E mult pana incepeti sa vorbiti si sa aflati ca aveti prieteni/hobby-uri/locuri comune si ca va plac aceleasi chestii, si dupa totu' merge de la sine. Noroc :*!
Sigur te place. Nu orice baiat isi pierde timpul doar pentru a se uita fara vreun scop la o fata. Sigur are el ceva de gand. Il mai lasi. vreo 2 zile. Daca vezi ca nu face nimic inseamna ca este un pic timid si asteapta sa faci tu primul pas. Asa ca nu ezita! Abordeaza-l in cel mai atragator mod posibil si ai sa vezi ca rezultatele sunt pe masura. Multa bafta iti doresc!
Pey...spune-i in fata ma plaki? ca eu una da si o sa vezi ca o sa i se pare un gest foarte frumos
Poi pune pe o prietena deata sa se apropie ff mult de elsi sa ii fie ca o sora si sa ii impartaseasca toate sentimentele fata de fete iar prietena ta iti va zice daca te place sau nu,de obicei baietii cand se apropie de o persoana mai ales fata impartaseste toate secretele si se deschide in fata ei, s-ar putea sa mearga(eu cred ca te place)daca este adevarata parerea mea zii prietenei tale sa il convinga sa se apropie de tine si sa vb cu tine poate incepeti o relatie ceva, asa am facut eu cu o prietena de-a mea am pus-o sa se apropie de un baiat si i-a zis ca ma place i-a zis tot apoi prietena mea lea convins sa ma intrebe si sa ii acorde o sansa viitorului nostru ca poate exista si m-a intrebat si bineinteles ca am acceptat...succes te pupa ade... fundita? plsss