Eu si acum la varsta pe care o am (30) mai cred in Mos Craciun. Abia astept sa ajung in tara sa gasesc cadourile puse sub brad Bafta!
Păi mie n-au fost nevoie să-mi spună, mi-am dat seama şi singură că de fapt Moş Crăciun nu există. Mi-am dat seama atunci când mi-a spus mama de dulciuri că de fapt ea i-a dat bani la sor-mea să cumpere dulciuri şi nu ştiu ce pentru mine. Deci era clar. Da oricum, adevăratul "Moş Crăciun" sunt de fapt părinţii noştri.
Şi eu stăteam când trebuia să vină moşu cu cadourile, da' de fiecare dată adormeam.
Pai eu l`am prins pe taicamiu` cand punea cadourile sub brad cand eram mai mica)!
Eu cand eram mica si credeam in MosHu, toata noaptea stateam si il asteptam ca sa. l vad si eu in realitate cum arata...Insa in fiecare an in seara de Craciun adormeam Insa pe la 7 ani cand a venit Craciunul eu ii pusesem moshului dulciuri etc si cand m.am trezit pe la 3 noaptea Mosu mancase dulciurile dar nu lasase cadourile.Bineinteles atunci m.am enervat, am zis ca mosu e mancacios si etc Si m.au dus parintii in alta camera ca ei sa poate puna cadourile sub brad...si eu mai neastamparata n.am stat in acea camera si m.am intors si i.am prins cand puneau cadourile sub brad Bineinteles ca mi.au explicat cand am auzit am inceput sa plang
Digital112 întreabă:
Neimportant întreabă: