Ninge la Galati foarte foarte tare.Am racit si de aceea nu sunt la scoala . Mie imi place foarte mult iarna, mai ales sa fac ingerasi.
Ninge, ninge şi la Bacău."Îmi place sezonul", mai ales când e să-mi aduc aminte de "luna în care, mi se mai adaugă un an la/în viaţă",,,ţine tot de iarnă.)parcă mi se zburleşte părul din cap...
La mine nu ninge niciodata cu toate ca mi-ar placea sa vad cum cad fulgii de nea, chiar le simt lipsa.
Da, ninge. Zâmbesc de fiecare dată când mă uit pe geam. Îmi place foarte mult.
Mda...ninge si-n Galati, insa e cam aiurea sa ies afara...ma sufoc din cauza viscolului Iarna nu-i ca vara
Si la iasi ninge de aseara in continuu.deja s a pus un stratulet destul de gros de zapada... iubesc zapada. da nu cand e viscol
Iarna nu-i ca vara! nu ma deprima prea tare iarna in general cu zapada si frigul ei cum ma deprima in perioada de iarna zilele foarte scurte off de ar trece mai repede.
Nige si in Bucuresti de duminica seara si este mare zapada si imi place sa ma joc cu bulgari
Lolita, cum nu ninge la tine, n-ai auzit mai de confeti?
http://valeria.md/eng/images/confeti.jpg
@tudorboy -Aha deci tu esti ala care arunca cu bulgari in masina?
@Sensei -Un film foarte frumos M-a luat somnul cand l-am vazut Stiu ca s-a terminat...; Ca-n filme!
@Lora -Partea frumoasa e ca avem explozibil, este o scena cu mult foc, controlat de pirotehnisti. Pacat ca nu e langa Cotroceni
Hai sa ne bucuram de zapada, de aglomeratiile din Bucuresti, gropile adanci, pietonii care trec neregulamentar. Ce iarna frumoasa, imi era dor de toate astea:X Aaaa si utilajele pentru dezapezire care blocheaza intersectii si arunca zapada dupa sosea pe trotuar, sunt niste genii ale Romaniei!
Ninge rau(in bucuresti)dar deja m-am saturat de aglomeratie in trafic si de curatat masina!
cu respect,