Asa e.5 din 20 de intrebari sunt referitoare la teme, unele foarte usoare sau la care se gaseste usor raspunsul pe google.Cred ca intr-o zi vor intreba si cat face 1 + 1.
Teme? scoala? nu se mai poarta...acum prostia este la putere! nu vedeti, ca sunt numai analfabeti pe aici?
@francesca89, este la "conversatii" nu trebuie sa fie o intrebare, si cat despre desteptii astia cu temele lor, sa ma pupe in **** ca nu o sa treaca la bac (daca o sa ajunga pana acolo) Hai Bafta
Imi cer scuze pentru cum a aparut.am vrut sa scriu,, si ne mai mi-am.,, nu merge editat
@francesca89 banuiesc ca tu faci parte din ei.nu?
Am crezut ca e greseala mea dar de fapt imi modifica ei cuvantul,, mirat,, nu-i nimic ati inteles voi ce am vrut sa spun
Draguto,desi sunt unguroaica stiu sa scriu si sa vorbesc corect limba romana,iar cat despre "faci parte din ei", ce pot sa spun? fac 23, nu 14, si scoala am terminat'o de mult.si daca cineva vrea sa fie ajutat la teme,aici pe site,sunt probleme personale. daca te irita poti incepe o campanie anti-elevi slabi, sau de ce nu, sa dai tu meditatii.
Am ceva personal cu ungurii... mai bine ma abtin
Eu nu am spus ca sunt,,slabi,, i-am indemnat doar sa-si faca temele singuri, e mult mai bine pentru viitorul lor, nu vad care e problema ta?
Nu ma intereseaza parerea ta despre unguri,ca de aia nu mai pot eu,ca ai ceva cu ei,esti nesemnificativa,un praf in vant ca noi toti si nu trebuie sa te abtii, poti sa ma'njuri toata ziua, oricum vb singura.
Si vezi doamne,ca i-ai indemanat tu,acum toti stau cuminti si'si fac singuri temele, ca tu esti inteleapta si sti ce e bine pentru altu'.hai sa fim seriosi, nu din fundul tau bate soarele
daca nu stii scopul pentru care a fost creat site-ul (acela de a ne ajuta/sfatuii intre noi) ce mai cauti aici?
Nu mai stii ce sa spui...Scopul acestui site este sa pui intrebari(daca ai)sau sa ajuti(daca poti)tu n'ai ajutat pe nimeni, ai dat un sfat de toata jena care nu'si avea rostul
Nu isi are rostul sfatul meu? ce vrei sa le spun? prostituati-va! nu vezi ca esti,, gica contra,, pe acesta tema?
nu e vorba ca nu mai stiu ce sa spun.stai linistita ca pot scoate si eu,, vorbe mari,, pe gura, doar ca nu ma cobor la un asa nivel.de unguroaica
@mirceamrc,uita-te la raspunsurile tale castigatoare si apoi apuca-te sa-ti dai cu parerea de ceva, ok?
Auzi romanco? corect e "nu cobor" nu "nu ma cobor".vad ca esti mai proasta asa dar ar trebui sa fii un pic modesta, ca nu strica.eu sunt unguroaica iar tu esti taranca.te'am pupat pisi
Omg! te gasesti tu unguroaica sa-mi dai lectii de limba romana
am spus corect,,eu nu MA cobor.,,
,,ma,, din propozitie este pronume reflexiv (are aceiasi persoana cu verbul) in cazul acuzativ forma pronumelui este tot timpul neaccentuata, avand functia sintactica de complement direct.
Hai sa terminam discutia pentru ca este evident faptul ca nu am invatat aceiasi gramatica, sau mai ai ceva de comentat si dupa umilinta asta?
tu chiar crezi ca m'ai umilit? MA cobor nu e corect! din moment ce cobori, e logic ca TE cobori, si atitudinea asta de doi li nu te va ajuta cu nimic in viata
anonim_4396 întreabă: