Hey, Potcovarul
Intrebarea asta este una din cele mai des intalnite, dar ca fiind o intrebare fara un raspuns exact.Biblia ne spune ca nu numai ca exista viata dupa moarte, dar si ca exista o viata vesnica dupa moarte atat de mareata incat "Lucruri, pe care ochiul nu le-a vazut, urechea nu le-a auzit, si la inima omului nu s-au suit, asa sunt lucrurile, pe care le-a pregatit Dumnezeu pentru cei ce-L iubesc".
Dar mai exista si zvonuri cum ca dupa moarte, sufletul se reincarneaza, iar viata continua pe Pamant, doar ca sub alta infatisare.
O alta explicatie ar mai fi cea a oamenilor de stiinta, si aceea ca:cei care au fost aproape de moarte si apoi si-au revenit au relatat experiente mistice neobisuite. Unii au spus ca au mers printr-un tunel si au ajuns intr-un loc luminos unde i-au intalnit pe cei dragi. De asemenea, senzatia pe care au experimentat-o a fost aceea de pace interioara.Aceasta experienta ar putea fi o dovada a vietii de dincolo de moarte. Nu exista, insa, dovezi clare si empirice ale existentei unei lumi de dincolo.
Sper ca te-am lamurit cat de cat happy
Nu te duci nicaieri cel mai probabil, desi sper sa nu fie asa, oameni au inventat ideea vietii de dupa moarte din cauza nestiintei si a frici de moartea.
Eu cat am fost in coma, nu am fost nici unde, asa ca nu cred in after life, pur simplu nu stii ca existi
Constantin200787 întreabă: