| Beyourself1245 a întrebat:

Simt ca cedez, nu mai pot...
De ceva vreme ma simt naspa si nici putere sa mai vorbesc nu mai am, ma bâlbâi si pronunt greu gresit cuvintele. Tin sa mentionez ca sunt pe tratament cu Serlift de două luni si nu prea se vad schimbari, decat la inceput au fost, dupa nimic, mai rau ma simt. Parintii nu ma inteleg, se comporta cu mine de parca as fi un copil mic care trebuie ajutat. Am 18 ani, fac saptamana viitoare. Tata nu e asa, e diferit, el nu-mi interzice si nu-mi zice nimic si ma intreaba ce fac sad Pe mama am ajuns sa nu o mai suport. Am amanat scoala de soferi pe bază ca ma simt naspa si nici putere sa invat nu mai am, absolut nimic! Curand o sa ma internez sa vad ce imi zic cei de-acolo.
Ce să fac oameni buni? Sunt aerian si stresat, de-abia daca pot purta o conversatie cu cineva. Am inceput sa uit chestii. Help!

1 răspuns:
| AvalohAlyn a răspuns:

Trebuie sa ti se schimbe antidepresivul..se pare ca nu iti merge ok cu Serliftul si trebuie altul)de genul Prozac, Cipralex, Paxetin etc
Roaga doctorul sa uti schimbe tratamentul motivand ca nu te simti bine cu el.Sau cel putin sa mareasca dozele de Serlift.Dar eu cred ca nu ti se potriveste acest antidepresiv pe care il iei tu.Sunt multe alte antidepresive care te pot ajuta. Daca nu, schimba doctorul, cere si o alta parere, poate iti da altceva.Eu iau Prozac si e ok, mult mai ok decat celelalte antidepresive pe care le-am incercat, si am incercat cateva crede-ma.