| Alecssa98 a întrebat:

Simt ca nu mai intereseaza pe nimeni de mine, de cateva zile. Tata nici nu ma baga in seama, daca ii zic ca am luat vreun 10 nu imi zice nici " bravo ". Si prietenii. nu am mai iesit afara demult cu ei si parca ma exclud, daca nu ies afara nu inseamna ca nu mai trebuie sa ma bage in seama sad.
Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Fi mai optimista si vorbeste cu amicii - tatal tau ce au de te ignora. Un factor poate sa fie din cauza ca esti trista si asta influenteaza negativ persoanele din jur (emiti un fel de unda care indepartezi persoanele dragi), daca iti schimbi mentalitatea si esti mai vesela totul isi revine la normal garantat 100%.

| Alecssa98 explică (pentru mgtow):

Da, poate ca ai dreptate. Multumesc de raspuns!

| mgtow a răspuns (pentru Alecssa98):

Acum cateva zile am vorbit cu un adolescent care a picat sala. I-am zis sa fie optimist si sa repete in gand ca-l va trece, azi mi-a zis ca l-a trecut eu la fel am avut parte de multe succesuri gandind pozitiv. Sa-mi zici peste 2 - 3 zile ce ai facut; eu sunt sigur ca va da rezultat.

7 răspunsuri:
| Urzi23 a răspuns:

Ia uite Alecssa98 este iarasi catranita de suparare si este suparata pe toata lumea. Poate esti tu in cine stie ce pasa naspa, se intimpla si la case mai mari.Cu preietenii de ce nu iesi pe afara, ei nu te exclud, poate ei cred ca nu ai chef sa iesi cu ei. Chestia cu notele de 10 poate ai numai note mari si au intrat in cotidian dar daca ii spui ca ai luat un 3 ce reactie are? O veni si tatal tau deselat de la scirbici trebuie si el inteles Dar este mare necaz ca nu are timp pentru tine si tu ar trebui sa ai prioritate. Alecssa98 eu zic sa o iei cu binisorul si sa le rezolvi pe rind 1)Relatia cu parintii ca de mama ta nu zici nimic, poti sa deschizi o discutie sa le spui si punctul tau de vedere.2 Prietenii nu este mare lucru sa iesi la plimbare cu ei, apoi o sa vezi ce se intimpla.Eu zic ca toate se vor aranja,

| Alecssa98 explică (pentru Urzi23):

De unde stii tu ce note am eu? raised eyebrows. Mersi de raspuns, da` nu trebuia!

| Urzi23 a răspuns (pentru Alecssa98):

Poate ai citit in diagonala ce am scris sau de la dr la stg, Te sfatuiesc sa mai citesti rindul 4 si 5 poate te mai dumiresti.

| Alecssa98 explică (pentru Urzi23):

Poti sa pleci.

| ella_1888 a răspuns:

Discuta cu amici...nu cred ca o problema atatde grava...e o perioada trecatoare insa incearca sa fii mai vesela s.ar putea ca asta sa ii influenteze negativlove struck