| Potcovarul a întrebat:

Simt ca trebuie sa ma descarc pe voi.Sunt grav bolnav psihic.N-am prieteni,n-am prietena,n-am loc de munca,nu fac facultate,am ganduri de sinucidere,stau toata ziua degeaba si dorm,sufar de depresie grava, ce sa fac?

44 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Da ce boala ai man?

| SilentRain a răspuns (pentru RAY):

Hey Ray big grin, ce bine îți stă freză astăzi, hmmm și parca ai așa o sclipire in ochii big grin

| RAY a răspuns (pentru SilentRain):

Mai visat cumva azi noapte sa stiu, daca trebuie sa platesc vreo alocatie

Da... tu..eu... și o drujba, lasă asta
Știi ce vreau eu de la tine? big grin vezi ca mi-ai promis smug

Ce anume?

Hi-hi-hi, a venit vara, e cald afara
Cand îmi cumperi rochiță?
Dar văii ce bine îți stă freza astăzi, și dacă ma uit mai bine cred ai mai slăbit mmmm ia uite parca ai și pătrățele big grin

Clar ca visezi, cand vrei sa facem dragoste iti cumpar si rochita

Al 'dracului boșorog, calic!
Freza ta e nașpa, ochii tai sunt ca și ai Elodiei, n-ai slăbit ba bulangiule, ești mai gras huoo, pietre și tigai după tine, huooooo
Îți dau eu 200 lei du-te la muieri

Asexualo

Turbatule...

Turbat pe naiba sunt un om sincer, hetrosexual= Heterosexualitatea este o orientare sexuală care descrie persoanele cu atracție sexuală față de sexul opus.

https://ro.wikipedia.org/wiki/Heterosexualitate

nu vad de ce sa iti pierzi timpul cu sexul opus in lipsa sexului

laughing)
In primul rand tu nu ești om, esti o " chestie" laughing)) disperata
Și în al doilea rand, nu îmi vine sa cred ca după atâta timp tu tot ma iei în serios în halul asta laughing))

Valeee ' laughing) Valeee laughing)
Mereu ma amuza explicațiile tale, la răspunsurile mele fără sens laughing)

Vrei iar ignor sa stiu

*S-a rupt lanțul de iubire, si-a-nceput a ruginii *
Asta e o amenințare cumva? rolling on the floor)

Tu esti cea mai ipocrita fata de pe TPU, mi ai dat cere doar ca sa iti bati joc de mine, desigur ca vei primi din nou de data asta pe vechie

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Cum ar fi mai bine, prima data rochita sau prima data dragostea? Serios, incerc sa vad avantaje/dezavantaje.

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Nimic nu vreau de la o psihopata care se hraneste cu suferinta altora, nu e vorba de suparare dar omule daca eu te jignesc
intr una o sa ma iubesti? tu parca esti impotriva ipocriziei nu, asa pari a fi

| Hammurabi a răspuns (pentru RAY):

Man, nu te-ai prins? Te tachinează pentru că s-a îndrăgostit de tine...

| Potcovarul explică (pentru RAY):

Depresie majora mi-au spus medicii dar eu simt ca nu am nici un fel de emotii si sunt mereu indispus

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dar presupun că mănânci, nu? Și bei și apă.
Iar dacă tu nu faci nimic, cineva îți dă de mâncare, ca atunci când erai mic și sugeai la țâța mamei.
Concluzia.
Nu ai fost încă înțărcat, nu s-a efectuat încă sevrajul în mod eficient.
Asta se face așa.
Să nu mai primești de mâncare 1-10 zile până nu te scoli din pat.
(Scoală-te, ia-ți patul tău și umblă, din Biblie).
După ce te scoli din pat, să nu primești de mâncare 1-10 zile până nu te angajezi undeva ca muncitor necalificat, de exemplu gunoier.
Dacă alții îți dau de mâncare și nu se îndură să te înțarce, cu tăierea ombilicului, înțarcă-te singur.
Renunță singur la mâncare 1-10 zile până realizezi planul de mai sus.
Astfel se rezolvă suferința dtale, depresia gravă, care se va transfoma în din de-presei în presie.

| anonimg a răspuns:

Pentru ce stai si te lasi chinuit de astfel de ganduri si de situatia aceasta? Mergi la biserica adventista. Acolo vei gasi si prieteni si liniste. Vei fi incurajat dar si sustinut sa mergi la facultate.

| Frank51 a răspuns:

Depinde ce boala. Daca este ceva grav nu prea mai ai ce sa faci, macar iei pensie bunicica. Daca nu e asa grav atunci angajeaza-te, incepe sa iesi in lume, du-te la sala, la evenimente, asa cunosti o groaza de oameni si iti poti face relatii atat de prietenie cat si de iubire. Fiecare om trece prin asta, depinde de fiecare cum trateaza problema si ce solutii gaseste.

| SilentRain a răspuns:

Hmmm,eu cu prea multe nu pot sa te ajut, dar te pot ascult, nu judec, nu condamn, nu dau sfaturi doar ascult

| SilentRain a răspuns:

Ipocrita nu-s, doar plictisita
Ia uite la el ce repede se supăra
Ce ai ma de ești asa scândură azi?

| Plato a răspuns (pentru SilentRain):

"Impreuna am fost, ce mult ne-am iubit, ce pacat... Ray, ca ne-am despartit.
Nu va mai drogatz, mai. Ati luat speish?
I-ai zis de punctul sensibil, de corason.

| SilentRain a răspuns (pentru Plato):

Da mare păcat, plâng în hohote, aolee nici nu mai am motive sa trăiesc...
Ii trece supărarea pana se mărită
Am tras faina de mălai pe nas, nu mai aveau speish

| Plato a răspuns (pentru SilentRain):

Daca-i mai zici si subtile chiar nu-i mai trece... sad

| SilentRain a răspuns (pentru Plato):

Deja ma trecut pe lista morți, 5-7 luni le am asigurate rolling on the floor)
Asa-i Ray se supăra repede, ii trece greu

| NLS a răspuns:

Dreams don't work, unless you do.

Daca doar stai si iti analizezi problemele si suferintele, cu alte cuvinte - iti plangi de mila, dar nu te gandesti sa schimbi ceva -, nu vei realiza nimic.

Nu ai nevoie neaparat de facultate ca sa iti gasesti un loc de munca.
Trebuie sa vrei sa inveti doar, sa acumulezi cunostinte, sa te perfectionezi.

Daca locuiesti in oras, treaba devine oarecum simpla, acolo ai mai multe oportunitati, de la... taximetrist (daca ai cumva carnet si putina experienta de condus), la magazioner, lucrator comercial, orice.
Poti merge la Fortele de munca (AJOFM), gasesti acolo posturile disponibile din oras si zonele din jur.

Odata ajuns intr-un colectiv, esti ocupat minim 8-9 ore, ai cu cine schimba o vorba sau chiar povesti daca te imprietenesti cu ei, depresia se va face simtita doar acasa.

Reusind sa te integrezi intr-un colectiv, sunt mari sanse sa iti faci prieteni acolo, nu multi, dar sunt convins ca te multumesti si cu putin.
Si asta e doar inceputul, daca vrei cu adevarat, gasesti rezolvare la majoritatea problemelor pe care le ai.

| Sn4k3 a răspuns:

Te plangi ca nu faci nimic. Logic ar fi sa faci ceva, dar na, e mai usor cu plansul decat cu munca.

| supadeceapa a răspuns (pentru Sn4k3):

Ar trebui să citești mai multe despre depresie înainte să comentezi aiurea.

| mentholinks a răspuns:

Du-te la psihiatru sa-ti prescrie niste antidepresive, pe minu unul m-au ajutat cel putin cu depresia.

| Plato a răspuns:

O sa incerc sa fac nevazuta discutia inoportunanta a copiilor de deasupra.
Sa stii ca treci prin ceva... omenesc. Li se intampla multora sa treaca prin indelungate stari de spleen care duc la... situatia ta. Fara a vrea sa te acuz de ceva, care e problema pentru care nu mergi nicaieri? Ma refer la munca sau la facultate. Daca stai si dospesti acolo, niciodata nu-ti vei reveni. Tu trebuie sa faci primul pas, ca daca nu, Universul se incapataneaza si te baga in degringolada. Trebuie sa actionezi, viata nu se schimba de la sine. Ceva trebuie sa se intample, iar tu nu ai timp de asteptat, ca-ti trece viata facand nimic.
Asa ca desteapta-te din somnul cel de moarte, da-ti doua palme sa-ti revii, si ia-te tare la rost. Vezi ce nu-ti convine, ce te-a facut sa ajungi acolo. Iesi din casa, lasa Pamantul sa te imbratiseze, poate te incarca cu energie. Ia-ti un loc de munca sau mergi la scoala, asta te va face sa mai uiti de suparare, ca te tine ocupat.
"Nimic nu se schimba pana tu nu te schimbi"

"Nu de moarte trebuie sa se teama un barbat, ci de a nu incepe sa traiasca niciodata." - Marcus Aurelius.
Vezi ca Marcus asta le zice bine, aproape ca Dani Mocanu', eu zic sa-l asculti.
IESI SI TRAIESTE!

| Emma30555 a răspuns:

Trebuie sa ți tratezi depresia, ai nevoie de un medic bun, apoi începe sa ieși din casa la aer, poate se mai schimba lucrurile dar începe sa te tratezi, nu mai aștepta, poți să mergi și la biserică, cu ocazia asta mai ieși și din casă

| StrongHeart a răspuns:

Rugaciune,cautare,reflectie asupra vietii, acceptare..Ai nevoie de prieteni, familie, integrare in societate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te inteleg perfect si eu am trecut prin starilea astea si inca le am de depresie dar tine minte ca singurele raspunsuri la problemele pe care le ai esti chiar tu! De exemplu eu am si niste probleme de sanatate care nu-mi permit munca fizica si asta ma frustreaza foarte tare de aceea nu stiu ce sa-mi gasesc de munca.Nu am luat nici bacul dar cu Dumnezeu inainte si apropo nici eu nu am prieteni sau iubita pentru ca ei vor oameni de succes si de cariera nu vor ratati ca noi...c'est la vie.Hai capu sus ca daca te sinucizi nu e o solutie!

| Mogiojojo a răspuns:

Sa stii ca am fost si inca mai sunt partial in situatia ta. Lumea nu mai e ca altadata. In primul rand incearca sa mananci chestii cat mai sanatoase. Cumpara legume din piata. Conteaza foarte mult ca creierul sa se hraneasca cu ce trebuie.

| Henrypericolpublic a răspuns:

Nu te lasa si nu te gandi la sinucidere ca o sa oti para rau.Mai ai ani multi de trait pe acest pamant.
Loc de munca se gaseste treptat si vei avansa de la o pozitie nai joasa la una mai avansata.
Prietena nu-ti trebuie neaparat dar prietenii se fac usor.Trebuie sa vezi in ce domenii intrii in comun cu mai multi oameni cu care sa te imprietenesti.
Invata, ia-tiloc de munca si vei fi bine. Incearca sa rezisti si o sa-ti fie bine si tie. Si nu sta ziua degeaba gaseste ceva de lucru.
O sa fii bine
Buna ziua.

| Swetlly122 a răspuns:

Sinuciderea nu te alina doar transmiți necazul altuia. Gândul de sinucidere nu trebuie sa existe oricât de rău te ai simți.Mai uita te și tu la documentare cu oameni care au fost în moarte clinică și s au reîntors.O să îți dai seama de mai multe chestii.

| dbigiu84 a răspuns:

Salut,ai o situatie mai dificila, dar sunt aici sa te ajut happy
Cauta un domeniu care iti place, dupa du-te la facultate.Mergand la facultate iti vei face prieteni noi, poate chiar si o prietena.Mai plimba-te prin mall si mai flirteaza cu vreo fata.
Poti sa faci si scoala de soferi si sa mergi la sala, iti va prinde bine.
Sper ca te-am ajutat!

| 123123NONAME123123 a răspuns:

1Pshiolog
2Sport
3Daca esti apt fizic cauti ceva loc de munca
4Traiesti viata, ea e un dar de la Dumnezeu mereu e loc de ma ibine

Daca vrei sa iti zic mai mult ai putea da niste detalii gen varsta, familie, boala, situatie materiala etc

| iRumbaB0 a răspuns:

Eu aș zice să te duci la un psiholog și să nu stai cu gânduri de sinucidere, altfel poate chiar o s-o faci. După ce psihologul îți recomandă ceva fix pentru tine, trebuie să-ți începi o nouă viață, să îți faci prietene/prieteni cu care te vor ajuta să te descurci.
Sănătate!

| tudor12345678903 a răspuns:

Prin aceast situatie am trecut si eu iti recomand sa nu asculti sfaturile de pe TPU ci sa te duci la un psiholog dar oricum nu lasa depresia sa te consume incearca sa nu te mai gandesti la ce te supara Traieste-ti viata! fa o facultate! gasestet-ti o prietena! nu te mai gandi la tot ce este mai rau daca ai ganduri urate despre familia ta ca de exemplu crezi ca se va intampla ceva rau etc iti recomand sa mergi la un psiholog.