Nervi, ca nu se mai incalzeste vremea.
Nervi ca vad atatia ipocriti ignoranti, sau ignoranti ipocriti. Atata agitatie ca e pastele, dar oamenii sarbatoresc mancarea, bautura si petrecerea. Je-ni-bil!
Ma simt foarte bine pentru ca mi-au venit copiii acasa si pentru ca am facut pentru prima oara cheescake si mi-a reusit.Ma simt foarte bine ca e soare afara si miroase frumos la mine ca am pus in odaie lacramioare si zambile si deja toate felurile de mincare si prajiturisunt pregatite pentru a fi servite maine si poimaine pentru masa de Pasti.
Ce dracu', esti cumva de la SRI?! Cum m-ai prins asa repede? No bine, jur solemn ca nu te mai plagiez. ( nu
, nu-i cazul sa-mi verifici raspunsurile - mergi si tu pe incredere )
Vorbește frumos că ești fată Mai degrabă aș avea încredere în Geany decât în tine. Cristos a înviat!
Ptu ptu ptu, sa-mi fie cu iertare! As intreba cine e Geany, dar sigur as regreta asta. La fel si dracii mei odata cu noile achizitii ale bisericii, chiar imi era dor sa aud cum beha..canta popa
Da! Daca esti un crestin sincer si corect, te rogi cu inima curata si smerita, se simte emotia si puterea acestei Sfinte Inviere invaluita in Lumna Sfanta!
Sa va fie rusine ca va bateti joc de parinte! Te va bate Dumnezeu incat nu o sa mai poti vorbi, ci sa behai, asa cum ai zis!
Fa ce zice popa, nu ce face! Zicala e tot mai adevarata.