| Utilizatoare123 a întrebat:

Sincer acum! De ce s-au anulat, de fapt, alegerile? laughing Voi mai intelegeti ceva?

6 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Frica mUE-istilor de la Bruxelles de a pierde Sf. VACA de muls numita România! Este greu sa ramai fără lemn, gaze și palmasi cu 2 clase la munca în Europa asa cu ii numea ilustrul covrigar de la Palatul Victoria *( Marcel CIOLANU )!
Mesajele de naționalizare ale lui Kremlin Georgescu ii Ardeau la buzunare! Cred ca te-ai convins ca din 2007 de la aderare România a fost doar o VACA bună de muls! Am fost obligați sa cumpărăm echipamente pentru securizarea frontierelor și când am îndeplinit condițiile tehnice ne-au ținut 11 ani ca pe câine în lanț în afara Schengen!

| alexandrupopescu22 a răspuns (pentru MistarGoGu):

Tu te auzi ce vorbesti? Fara UE eram niste sarantoci, uita-te la Serbia doar.
A evoluat extrem de mult tara de cand suntem in Uniune.

| alexandrupopescu22 a răspuns:

Deoarece jumate din romani n-au capacitatea mentala pentru as putea forma o opinie si sa realizeze fara sa fie manipulati de un psihopat care afirma ca COVID nu exista, " nu l-a vazut nimeni "
Un pro RUS care a fost pus sa destabilizeze tara.
In caz ca nu ma crezi, un caz asemanator este ce se intampla acum in Georgia.

| MistarGoGu a răspuns (pentru alexandrupopescu22):

Tare ' Mult " zău! Vad ca natia asta NU se mai face BINE în veci! Ne place poziția caprei sa ne sodomizeze mUE cu concepții cretine!' Tare miliardari mai suntem noi cu cele mai mici salarii din mUE! S-au pierdut miliarde de la mUE din incompetenta și corupția autorităților! Tone de maculatura *( studii de fezabilitate) făcute pe genunchi de firmele de partid respinse de UE de aiurea ce erau făcute!
Nu ma interesează Kremlin Georgeskov nici rusnacii lui cu mucii inghetati de gerul din Moscova!
Sărăcie era cu sau fără UE! Mentalitatea ne face săraci! Capra vecinului, combinatiile " românești ", las ca merge și asa, carpeala! În veci nu uita nemții ca am trădat! Eram mai respectați DACA stăteam pana la final indiferent de rezultatul războiului!

| MistarGoGu a răspuns (pentru alexandrupopescu22):

Dacă rusii voiau România sub bocancul lor o aveau! Din 90 "! Fără mari bătăi de cap! Fără gloanțe și tancuri! Treaba acum se rezolva economic!

| J0B0MAT a răspuns:

Sincer acum, dacă nu ați înțeles nici până acum ilegalitățile piticului psihopat, nu veți înțelege nici de acum înainte.