Sincer? Nu am. Am trecut de perioada in care eram frustrat si complexat. Pentru ca am invatat sa imi traiesc viata cu ce am, nu cu gandul la ce niciodata nu voi putea avea.
Poate doar faptul ca e iarna si ca nu pot din cauza asta sa merg prea mult cu bicla. E abia decembrie si mie mi-e dor deja de un drum pana la Bucuresti (20 de km) cu ea. Dar nu stiu daca e vorba de frustrare in privinta asta.
Haaa deci asta e frustratea ta ca nu sunt banat, am inteles, repet iar daca as pune intrebarea asta zilnic atunci ar fi spam nu o data la cateva lunii, ce ai inteles e iesit fin context
Frustrarile mele vin din lumea sportului, mai exact din fenomenul numit fotbal,, am ani in care am tanjit si am sperat ( degeaba) ca echipa mea de suflet sa castige campionatul, dar n-a fost sa fie.
Alte complexe nu am, poate ca mi-as fi dorit sa fiu putin mai inalt, dar momentan sunt multumit.
Complexe, pai imi pun sanatatea mintala la indoiala, fustrari, sigur:
Mi-a placut 5 luni de una, ca la sfarsit la fostul coleg de camera sa ii ia mai putin saptamana sa i-o traga.
Nu le numesc chiar frustrări sau complexe ci mai degrabă mici nemulțumiri: alunița de pe obraz, înălțimea si faptul că am câțiva pistrui.
Și eu am pistruiii. So cute
Poate la tine sunt cute, la mine nu prea.
Esti ca sotia mea la inaltime. Si ea nu se simte mica, dimpotriva, cand e cu mine, care am 2.02 m inaltime, se simte mare . Si, pentru ca ne potrivim, nimeni nu baga de seama diferenta dintre noi, doar o data un zapacit pe strada a urlat cit a putut: "Ba, da ce va mai potriviti!", si eu, care stiam realitatea, am izbucnit in hohote de ris!
Cindva am cunoscut o fata de 16 ani. Frumoasa de s-o pui intr-o pictura. Cu ceva forme, dar exact atit cit sa ii scoata si mai bine in evidenta frumusetea. Si ea era mica, chiar mai mica ca tine, si, la fel, se complexa datorita inaltimii. Ii ziceam mereu: "Mona, dar uita-te in oglinda, alt defect nu ai decat ca esti mica!" Banuiesc ca si tu esti la fel, o fata frumusica, doar ca mica. Poate ca nu ar trebui sa te complexezi din cauza asta.
1. Sunt inalta si nu-mi place.
2. Mi se pare ca am mainile prea mari.
3. Ma enerveaza pubertatea.