| DeeaDee18 a întrebat:

Sincer, ce inseamna pentru voi prietenie adevarata?

Răspuns Câştigător
| Mirunikuuu a răspuns:

Prietenia adevarata inseamna (pentru mine) sa-i pot spune unui prieten ce am pe suflet fara sa ma deranjez sa-i mai spun : Sa nu spui la nimeni.

Sa stiu ca pot avea incredere in el, sa stiu ca si-ar face timp liber pentru mine, asa cum as face si eu pentru el.

Sa stiu ca mi-ar fi alaturi atunci cand plang, nu sa-mi spuna totul va fi bine ci : Nu va fi bine, dar voi fi langa tine.
Sa-mi spuna atunci cand sunt trista ca pe cine trebuie sa ia la bataie, ca pe cine trebuie sa aduca pentru a ma face sa ma simt mai bine.

Pentru mine. Prietenia nu poate fi descrisa doar in cateva cuvinte.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acum nici in parinti nu prea poti avea baza, dar in straini? Ai grija ce faci si ce vorbesti cu lumea. Ce e mai important tine pentru tine.

| AndreiGabi a răspuns:

Pentru mine a insemnat enorm de mult. O joaca inceputa in copilarie si continuata pana in momentul de fata, am 20. Ce pot sa spun mai mult, o gura de aer cand toti te sufoca.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Atunci cand intreb un prieten daca poate sa ma ajute cu aia sau cu ailalta si nu ma intreaba de ce si nici nu ma judeca de ce fac asa

| neutrino a răspuns:

Cea care dureaza de ani buni.

| Ioscaa1 a răspuns:

Frati

| BubbleWhitee a răspuns:

Prietenie adevarata? Am parte de asa ceva si multumesc in fiecare zi ca exista persoana respectiva in viata mea. Prietenia adevarata e cea in care esti iubit, respectat, ajutat, sfatuit, sustinut, fericit. In niciun caz tradat. Nu oricine stie sa fie prieteni si sa fii un prefacut e usor. Dar stii tu, faptele unui om spun mai multe decat cuvintele de fiecare data. Un prieten adevarat te suna mereu sa vada ce faci, isi face mereu timp pentru tine orice ar fi, te cunoaste foarte bine, stie cand esti trist, stie cand esti trist chiar daca zambesti. Un prieten adevarat trece cu tine prin greu si abia dupa prin bine. Nu-ti refuza problemele, le rezolva alaturi de tine. Prietenul iti e mai aproape decat fratele. Nu e pe interes, nu te judeca, nu te barfeste, nu te tradeaza, nu te abandoneaza si mai ales nu te foloseste. Niciodata. Un prieten adevarat te asculta la orice ora, vorbeste ore in sir cu tine despre ce te doare si nu abandoneaza subiectul. Prietenul fals mereu va vorbi doar despre ce il doare pe el si pe tine nu te va asculta pentru ca pur si simplu nu-l intereseaza decat de propria sa persoana. Un prieten adevarat e un dar mare in viata, rar si foarte pretios. O prietenie se bazeaza pe incredere. Asta e cheia. Nu o da oricui. Masoara bine situatia si faptele celor din jurul tau. Sper ca te-am ajutat happy

| FanLenovo a răspuns:

Pentru mine cel mai bun prieten este cel in care pot avea cea mai mare incredere.
Cel cu care vorbesc ca si cu un "psiholog" fara sa ma judece.

Prietenul cel mai bun este "diferit" pentru fiecare dintre noi. Nu putem avea toti prieteni la fel.

| GeorgyGirl a răspuns:

Un prieten care ar face orice pentru tine care nu te laa la greu care nu te invideaza si care te asculta cand povestesti ceva important pentu tine care te int3elege si te ajuta la nevoi.dar in ziua de azi prieteniile se leaga greu pentru ca majoritateta sunt pe interes.

| aXandra a răspuns:

Prietenia adevărată poate fi definită și ca un sacrificiu. Atunci când cineva te ajută necondiționat, poți să vorbești despre orice, îți respectă deciziile și îți oferă sfaturi, te încurajează, îți oferă intimitate fără a-ți pune întrebări la care evident nu vrei să răspunzi, te înțelege și te cunoaște.

Întrebări similare