Eu nu mi imaginez cum arata, dar îmi imaginez cum sunt ca persoane, din răspunsurile pe care le dau. Dar cred ca unele dintre fete sunt drăguțe, iar băieții timizi în viata reala, fizic nu ai cum sa îți dai seama decât foarte puțin
Mai toți ăștia care sunt mișto arată foarte rău, iar ceilalti arată decent. Și mai era una care arată bine dar cred că întreba la un moment dat cum i-ar putea atrage atentia lui taică-su pentru că îi place de el.
Pot arata toti oricum, tot oameni sunt, e cam superficial sa stai sa cauti doar fizicul, nu si celalte calitati.
Mi-am pus poza reală și dacă vrea cineva să știe îi pot spune și numele real (inclusiv CNP-ul )
N-am nici o treabă cu chestia asta cu anonimatul. Nici nu mă deranjează nici nu mă încântă. Iar celorlalți de aici, cu avatar, încerc să nu le dau niciodată formă fizică. Dacă pentru ei nu e important, nu e nici pentru mine. E alegerea fiecăruia.
Cand raspund pe TPU, nici macar nu ma uit cine a pus intrebarea. Ajung uneori sa respect aceeasi persoana la o intrebare, iar la alta sa-mi bat joc de ea.
Intr-adevar, unora le creez o mecla imaginara, fara sa vreau, altora le-am vazut poze reale, dar cum spuneam, pe majoritatea ii ignor complet, nici la username nu ma uit, citesc doar intrebarea.
Nu arunc cu galeata de moloz in categoriile de oameni care nu mi-au gresit cu nimic, asta sunt eu. Am si eu frustrarile mele ca orice om,, dar nu mi le expun, prefer sa le dau uitarii/
Am si eu momentele mele cand din cauza nervilor fac unele generalizari si vorbesc urat despre o categorie sau alta de oameni.
Oricum involuntar iti mai faci cate o imagine a unei persoane anonime, e ceva normal.
Prin ceea ce am zis mai sus cred ca raspunsul meu este destul de evident, acum mnah, fiecare isi imagineaza cum vrea persoana respectiva, fiecare priveste cu alti ochi.
Eu nu-mi imaginez nimic de genu.
Nu-mi prea pasa, indiferent cum arata persoana care pune o intrebare, eu tot acelasi raspuns ii dau.
Daca as fi aici sa agat, poate mi-ar pasa, dar nu sunt.
DiDi întreabă:
VacutzaRoscata întreabă:
Florenta16 întreabă:
AlexandraAle121 întreabă: