Mi-ar placea la casa, in oras.
Momentan locuiesc in apartamen in oras, dar mai fug la casa, in sat.
Cine dracu ar alege sa stea in pestera?
De fapt...nici in anul 2018 al mileniului 3 nu s-a desfiintat complet o 'resedinta' ca aceea.
In spatiu, intr-o chestie independenta de restul universului din care sa vad cum o sa se prajeasca rasa umana...
"Mie sincer mi-ar place sa locuiesc la tara, intr-o casa mare gen conac sau chiar castel mai retras, ori o casa de lux cu iesire la mare."
Cine ar alege sa stea intr-un loc modest. Sa fim seriosi...
As alege o vila (sub 250 000 euro) cu un teren mare si cu o priveliste buna.
Daca nu atunci si un apartament penthouse prin Brasov ar fi frumos.
Casa la oras. Imi place sa am parcuri pe langa mine unde sa alerg/ma plimb noaptea. Sala unde sa merg cand am chef. Cinematografe unde sa vad filme. Diferite localuri unde sa mananc ceva cu baietii. Restauranturi unde sa mananc cu prietena mea sau in grup cu mai multi. Terenuri de fotbal unde sa joc fotbal, tot mai mult noaptea. E mai racoare.
"restauranturi" cica. Restaurante.
Mi-ar placea sa locuiesc retras langa un oras mare cu o gramada de padure in jurul meu (care eventual sa imi apartina si aia) si cu cel mai mare lux posibil.
Mi-ar face placere sa locuiesc intr-un oras foarte populat, cel mai probabil undeva in Asia (as miza pe Japonia-Tokyo), intr-un hotel, apartamentul fiind situat la ultimul etaj, astfel incat sa pot vedea intreg orasul seara.
Urban eventual in alta tara
Ca deja am un partament in Bucuresti
Si o casa de vacanta la munte
Eu intr-una din metropolele dezvoltate ale lumii. Nu suport oraselele izolate. Simt nevoia comunitatii, tehnologiei si energiei unei mega oras.
PS: daca vrei sa faci conversatie adaoga mai multu prieteni, ca intrebarile din categoriia conversatii nu apar la recente.