cami
| cami a întrebat:

Sincer, mie mi-e chiar simpatic Robert.
Nu inteleg de ce-l asaltati asa?
Ca si noi toti, de altfel, nu vrea decat sa ajute... daca a stiut sa se faca remarcat, bravo lui happy... miroase un pic a invidie.
Ce v-a facut de-l subjugati in halul asta?
"sa nu-l cunosti, mai bine nu"...de ce? e chiar atat de rau thinking poate ca. a avut si el conflictele lui, ca si noi... ce vreti sa spuneti ca n-ati avut nicio disputa? [nu va cred. poate ca sunteti noi pe site]... dar asta nu inseamna ca trebuie sa avem un comportament de turma...
A zis "WX" ca Dl.inginer e (vai de el).asa si gata, toata lumea a fost de acord.
Dar stai oameni buni, intai cunoasteti omul, si dupa judecati-l...nu dupa ce spune unu` si altu...
Mentalitate de roman... spirit de turma...
Poate ca intr-adevar nu e perfect, dar... voi cateodata chiar intreceti masura...
Nu am absolut de impartit cu el, sa nu credeti...nici macar in cercul de prieteni nu-l am.
Dar vad ca la mijloc e o nedreptate...si chair nu pot sa ma abtin cand vine vb de nedreptati... oricare ar fi fost dintre ceilalti membri.as fi procedat la fel.
[intrebarea asta pusa, doar pentru ca nu pot sa raspund angry. ]

Răspuns Câştigător
| Cryss a răspuns:

Nu observi cami pauza ca e la moda cearta oh go on laughing. Toata lumea se ia la harta sau isi dau stupid intre ei daca nu le convine parerea celuilalt happy.
Deci si pe TPU se merge pe legea junglei thinking din cate vad thinking supravietuieste cine poate, chiar daca nu e corect fiindca acest site este pentru a ajuta oameni nu pentru a ne certa tongue.

4 răspunsuri:
| dyanna a răspuns:

Eu nu judec pe nimeni. si nu am nimic cu robert. mi se pare chiar un tip super okay. cred ca doar face misto. si le cam face jocul multora.
eu nu am nimic cu nimeni de pe acest site. ii respect pe toti, si daca am facut vreo gluma care a ofensat pe cineva, imi cer scuze.
si mie mi-e simpatic Dl. Inginer. happy. mai ales ca nu a reactionat urat la toate cele care s-au spus despre el. e baiat cu simtul umoruluiwinking, si apropo..pe mine ma distreaza la culme disputele dintre Dl. Inginer si ceilalti....mai ales dintre el si emil...rad cu lacrimirolling on the floorrolling on the floor

eileen
| eileen a răspuns:

A mai fost pusa o intrebare despre Robert, se pare ca e ca un magnetwinking bravo lui, a stiut sa se faca remarcatwinking mi se pare un tip cu bun simt, comic, nu intrece masura si destept. Ai spus bine, toti avem defectele si conflictele noastre, altfel ne-am plictisi, asa si el, dar sa arunce piatra cine nu are vreo vina.
Tot respectul pentru dl inginerwinking

| Dl.Inginer a răspuns:

Sincer nu ma simt subjugat de ceilalti care ma judeca fara sa ma cunoasca.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cami sa stii ca ai mare dreptate.Robert mie mi se pare un tip foarte amuzant si foarte simpatic.Nici eu nu inteleg dc toata lumea se ia de el. El ar trebui sa nu puna la suflet toate jicnirile.happy