| monicaaa17 a întrebat:

Sincer,va place cum aratati? Descrieti-va putin,dacă vreti, in mare.Ce considerati ca e atuul vostru?

45 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 a răspuns:

Respect toate femeiile din lumea asta inclusiv pe tine monicaaa17 https://www.youtube.com/watch?v=wcinzmfZeCc

Monicaaa17 iesim la un suc platesti tu? ca n-am bani traiesc in Romania.

Am 24 de ani si tot un copil am ramas.

Monica dar tie iti place cum arati? oamenii sunt rai deci, poti sa ne spui promitem ca nu facem mist-o.

| Frank51 a răspuns:

Nu, nu imi place. Ca si descriere: Below average.
Atuuri(fizice banuiesc ca vrei): 1Arat simetric la corp, 2desi nu fac sala arat foarte ok(umeri lati, spate misto).

| sdadsa a răspuns:

Am 1.73, 93 de kg,la cura de slabire,par cacaniu, ochi caprui, ba sincer depinde de zi, uneori imi place cum arat alteori fix p***, atuul meu ar fi ca sunt amuzant cel putin asa mi-au zis mai multe persoane nu stiu fra, da al tau care e monica?

| mgtow a răspuns:

1.84m aspect atletic - ma mentin bine. Cred ca in ultima vreme nu ma vad asa bine probabil m.am saturat de viata si nu am chef de nimic. Multe imi zic ca sant grozav la aspect. As fi in stare sa renunt la viata ca sa ajung un terminator cu un fizic mai misto la alegere sa traiesc 1000 de ani sa nu mananc deloc si sa ma ocup de infractori/pramatii din tara noastra

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1,88 inaltime. Blond cu ochii verzi. Atu? Nu prea am. Incerc sa mai ajut cand pot. Am prea multe defecte pentru a mai vedea plusurile.

| Swetlly122 a răspuns:

Eu am 1, 60 si 53 de kg ochii caprui, parul lung și saten. Arăt ca un copilaș la fata, o am rotunda. Inocenta simțul umorului, drăgălășenia. sunt un ingeras și pentru oamenii pe care îi ajut. Dumnezeu să mă ajute sa iau bacul. Rugați va pentru mine. Amin. Fiți binecuvântați

| SoareDaniel a răspuns:

Categoric, daca iti vine sa crezi pana si oamenii cu care socializez au observat lucrul asta laughing

| Emazio a răspuns:

Oscileaza intre da si nu, arat ca in poza.
Cred ca arat ca un om obisnuit, iar asta cred ca este de ajuns sa poti obtine orice.
Nu ma vad nici hidos/urat, nici frumos.
Insa incerc sa ating un echilibru in a ma accepta, pentru ca pana la urma asta sunt, iar daca asta reprezint eu si am si un caracter echilibrat, atunci cred ca este destul cat sa fiu satisfacut.

| Sofer a răspuns:

Îmi place. Sa mai crească mușchi și în rest e ok.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sofer):

Nu cresc singuri laughing

| Sofer a răspuns (pentru Cosmin86):

Trebuie sa iau inițiativa sa ma apuc de sala.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Sofer):

+ alimentatie, altfel sala e cam degeaba.