anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sint omul in a carui viata viscoleste vesnic zapada fara pic de vint si va ploua mereu fara nor. Voi cum sinteti?

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Un vulture siberian rezistent la temperaturi scazute, ochit si nimerit dar nu inca cazutwinking

| Barajag a răspuns:

Eu sunt femeia in a carei viata, soarele rasare si noapteabig grin, ploaia o alung in 5 minute, vantul il suflu eubig grin

Abh
| Abh a răspuns:

Eu sunt vant de toamna, mereu pe fuga.

| Nişka a răspuns:

Eu doar incerc sa fac primavara chiar daca afara e demul primavara. Ce pacat caci suntem niste pesimisti dar sti cum se spune un pesimist este un optimist bine informat, la cate ne supene drumul vietii...

| Ianna33 a răspuns:

Sunt omul cu sclipiri in ochi si cu zambetul pe buze.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mereu in viata mea cresc flori, de toate felurile, chiar si buruieni. Stiu sa ma bucur de ele, imi sunt drage. Imi vine sa le rup pe toate cand una isi arata aderatul miros, dar prefer sa pun ceva la nas sau sa pastrez distanta.
Intr-un cuvant, optimism scrie pe mine big grin.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ecald in sufletul meu, dar daca bate putin vintul nu-i problema, uneori e ger si atunci ma rog numa sa nu bata vintul.asa sint eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sar'mina c2men

| noname1235454544554 a răspuns:

E o mentalitate si o interitura gresita in mintea ta, inca nu ai gasit adevarul - adevarul va va face liberi - Isus a zis asta... Isus este calea adevarului si viata...