| florin_7920 a întrebat:

Sînt trist sînt dezamăgit, adevăru e că nu mă plîng niciodată, dar vă întreb cum reuşiţi să vă reveniţi din astfel de situaţii.

Răspuns Câştigător
| Larissa_6271 a răspuns:

Si eu trec acum prin acelasi sentimenta. M-a dezamagit si sunt foarte trista. Dar stii? : 'cand viata iti da 1000 de motive sa fi trist demonstreaza-i ca ai 1001 de motive ca sa fi fericit! '

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dar ce ai pățit? Decepție în dragoste?
Mergi mai departe, este greu dar nu și imposibil!
Pa, pa.

| Barajag a răspuns:

Si eu am avut acelasi sentiment ca si tine, incearca sa te gandesti la lucruri pozitive, lasa tristetea in urma ta, fi optimist, iesi la o plimbare intr-un loc linistit, doar asa vei putea reusi, eu asta fac cand sunt trista.Bafta si sper sa treci peste acest sentiment!

| Ad3lyna_8426 a răspuns:

Te sfatuiesc sa te uiti la comedii, filme care sunt amuzante, impreuna cu prietenii. Du-te in oras, la distractie, joaca niste jocuri amuzante sau pune pe un baiat\fata sa se strambe la tine pana razi in hohote!happy
Fericire placuta!

| Kaya_1133 a răspuns:

Gaseste-ti un hobby care necesita concetrare si atentie (cantatul la un instrument, fotografia, desenatul), asculta melodii vesele, uita-te la comedii, stai mai mult cu prietenii si persoanele care te fac sa razi, iesi afara si mergi la concerte, teatru etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt multi care nu isi mai revin si aceia se numesc lasi. Terminand facand idiotenii. Gandeste-te ca nu are rost si ca tu decizi ce si cum va fi.