De vreo trei zile ridic mana si nu ma vezi!
Mai exact,m-am scufundat in bucatarie,de unde ar trebui sa se simta mirosurile pana la tine acasa,friptura,sarmale,musaca,pastitio,snitele,pungi,melomakarona,curabiedes, cozonac si cornulete, salata de boeuf, oua umplute, lapte de pasare si un mic tort aperitiv...astept musafiri!
Plus curatenia de Craciun,cadouri,brad,impodobit casa,vopsit par, largit cizme, ascuns cadouri, vopsit bordura, schimbat perdele...SUNT VIE!
Si ma simt si bine,abia astept Craciunul!
La multi ani,azi ascult colinde si fierb in lene amarata aia de piftie,la noapte ingheata si gata!
Focul arde in semineu, youTube imi canta "dom, dom sa-naltam", fredonez si eu si-mi pregatesc tinuta pentru deseara...o rochie rosie, cum altfel l-as intampina pe Mos Craciun?
La multi ani tuturor!
Https://www.tpu.ro/......amna-doua/
mai tii minte?
vai ce nebuni eram!
♥♥♥ NU se uita asa ceva! ))
La noi nu este asa tam-tam, suntem mai relaxați. Crăciunul mereu l-am făcut la prieteni și mereu cu grătar, fiecare aducând câte ceva. Anul asta, stam pe coada acasă, al meu soț lucrează și voi face doar pentru noi, 2 persoane ceva de ale gurii. Cât eram în România atunci simțeam agitația, deși acum mult mai relaxant.
Ma regăsesc întru totul mai puțin partea cu curățenia din primăvară am descoperit o firma care face curățenie la domiciliu și apelez la ei de 3 ori pe săptămână dar înainte sa vina fac și eu curățenie știu sunt ciudată și am un aspirator care se plimba prin casă non-stop dar cu gătit cumpărături și restul ma regăsesc parcă suntem sclave uneori
Mulțumesc mereu e o încântare să-l ascult pe regele Michael
Ma regasesc, in mare parte! ( mica parte, pana in prezent! - ! ).
Stii ce se zice : sarbatorile sunt facute pentru a fi cu ADEVARAT SARBATORITE... DE COPII, SI BARBATII!
Si mie imi place Jamilla! E un fel de " reteta UNIVERSALA ", in casa omului, la romani ( mai ales ), romance! Toate prietenele & cunostiintele mele stiu de ea!
" Mancarea e gata, la fel si gospodina."
Gospodina trebuie sa fie gata sa si petreaca nitel!
Dar ar ce nu faci pentru familie? Iti vin copii, neamuri, poate si prieteni... Prietenii isi aduc de mancare de acasa!
Imi ies retele Jamiliei!
am cautat reteta de prajitura Fanta, abia astept sa o fac!
Iti urez mult Spor! & Sarbatori Fericite!