| Fatamuntilor a întrebat:

Situatie de fapt:
Deci....Se ia una bucata gospodina, aflata musai in preajma sarbatorilor(nu conteza care)Cu o saptamna doua inaintea sarbatorilor inarmata cu tot felul de ustensile de curatetie si multa rabdare se apuca sa curete fiecare coltusor al casei..In mod normal curatenia trebuie intretinuta,dar in acest caz trebuie insistat mai mult.
Odata curatenia terminata si casa straluncind, gospodina cu lista facuta (eventual consultandu-se cu famiia)se apuca de cumparaturi.Aici alti nervi,injuraturi ca si altiii s-au gasit sa faca cumparaturi odata cu tine, iar cozile la casele de marcat sunt kilometrice...In fine cumparaturile sunt facute, gospodina fericita ca a reusit sa cumpere tot ce avea pe lista (uneori si ceva in pus)
Odata cumparaturile facute se inchide in bucatarie pentru cel putin doua zile.Si dai si fa enspe feluri de mancare si cantitati mari, normal.Ca doar odata e Craciunul(in cazul nostru)Ca asa-i romanul...Ori mananca ca apucatu'(evantual dupa postul inaintea sarbatorilor) si ajunge in spital., ori arunca mancarea la cateva zile dupa...
Asa...curatenia e gata,la fel si mancarea,dar si gopodina e terminata... daca mai are timp de masaj e bine, daca nu un dus e sufiicent.
Sarbatorile au venit....iti vin copii acasa,poate si ceva musafiri...Punete-te masa,scoala-te si masa si tot asa de mai multe ori pe zi,si asta pentru cel putin trei zile.
Acum intrebarea... fetelele,gospodinele, va regasiti in descrierea de mai sus? Va ajuta familia? Voi adolescenti puteti renunta putin la a le voastre pentru a va ajuta mamele?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

rolling on the floor))
Am ras in hohote,descrierea ta caracterizeaza marea majoritate a mamelor si gospodinelor!
Si-o sa-ti spun asa:curatenia mi-am terminat-o, mi-am impodobit bradul si casa, lista de cumparaturi e gata si-o voi inmana sotiorului iubit, el are nervii mai tari!
Ah, mi-ai luminat ziua!
Sarbatori fericite si spor!laughing

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Imi pare rau, inseamna ca nu urmaresti serialul mondenilor de pe Prima Tv, acolo ai sa vezi o femeie celei pe care am descris-o eu, nu ca nu ar exista astfel de specimene, atat femei cat si barbati

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Draga vecine.Ai inteles gresit ce am spus mai devreme.Fac astea nu ca ea nu stie.Le stie chiar foarte bine.Nu sunt la prima casnicie. Dupa ce te-ai fript cu ciorba sufli si in iaurt.Asa ca ne-am cunoscut bine dinainte.Nu as fi luat-o daca era asa cum crezi tu.Tu esti casatorit sau dai comentarii pe aici de dragul de a le da?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Mai omule, ai inteles aiurea, imi pare rau

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Mno, eu ce sa zic? Ma regasesc bineinteles la partea cu shopping-ul:
"gospodina fericita ca a reusit sa cumpere tot ce avea pe lista (uneori si ceva in pus)" - deseori ceva mai mult in plus!hee hee
Cat despre curatenie..pffff! Aici e o problema...si anume, dezordinea! Intre o fiica ce niciodata nu isi pune lucrurile la loc, un barbat la fel de neglijent, pisoi ( catel nu mai am, altfel dezastrul ar fi fost total), nepotele si prieteni care se perinda zilnic prin casa...ce sa spun? La noi niciodata nu este ordine, nici macar de sarbatori!
Booon, capitolul gatit si Craciun! big grin
Am avut noroc de un barbat care gateste. Nu ca eu n-as fi capabila, dar la unele chiar o dau in bara, iar el este cu mult mai bun. Deci da, ma ajuta enorm in bucatarie. Asta ti-o spun asa, per total...caci de Craciun noi plecam de acasa laughing
Ne reumim intreaga familie, mai mult sau mai putin credinciosi, insa in mod sigur traditionalisti si fiecare dintre noi are sarcini trasate precis!
Deci neaparat va exista un brad, neaparat cineva se va imbraca in Mos Craciun pentru copii si neaparat masa va fi plina de mancare si bautura cat cuprinde ( saraca mama, ea munceste cel mai mult) si uite asa am gasit noi un motiv de mare bairam si distractie, fara ca macar sa avem certitudinea ca Iisus s-a nascut in acea zi! Nu mai spun ca unii dintre noi nici macar nu cred. big grin
OLE!

| Fatamuntilor explică (pentru мιнαɛℓα36):

Miha,stii ce? E bine! Atata timp familia e sanatoasa si fericita e buna si dezordinea.laughing, totul e sa nu se ajunga la dezastre.; D
Se spune ca barbatii sunt cei mai buni bucatari...asa ca te poti considera fericita.Si cred ca iti revine sarcina de degusta produsele facute de sotiorul tau, eventual de a verdictul.