Nu trebuie sa te superi! Tu ești vinovat ca ai ieșit cu colega ei ai vrut sa te razbuni.
te-ai plâns degeaba la prieteni ca te-ai despărțit de ea (pentru că nu era chiar o relație) erați doar prieteni, Dacă nu te iubeste ce rost are sa vă împăcați. Încearcă in altă parte
Nu am ieșit cu colega ei ca să ma răzbun, pur și simplu am avut o relație cu ea, ea dacă nu ma plăcea trebuia sa ma îndepărteze din prima, sa ma evite din prima nu sa ma minta
Îs 2 fete mai pe scurt, una e aia de care m-am îndrăgostit și cu cealaltă cu care am avut o relație (prima mea relație și primul sărut)
Nu am avut o relație ca să ma răzbun, eu după fata aia ca de care am fost îndrăgostit am stat vreo câteva luni ca să fiu cu ea dar degeaba, eu ma gândeam la ea zi și noapte, simt ca din cauza ei nu o sa mai pot iubi pe nimeni!
Eu ca să ma răzbun i-am făcut disstrack!
Fosta aia cu care am fost eu cică a fost cu mine numai ca să nu mai plâng după cealaltă, și cu fosta aia am avut și prima relație fata în fata și primul sărut, nu am avut sentimente pentru ea
Doamne nu mai pot de ras... Am stat cu una din razbunare, dupa i-am facut DISSTRACK! Asa ceva e comedie pura, mai omule, daca ai peste 14 ani trezeste-te, daca ai dub 14 ani poti sa stai in continuare in visul tau frumos.
Nici nu ai înțeles măcar e mai complicat nu ai cum sa Intelegi, fata aia m-a îndepărtat apoi mi-am gasit pe una cu care am avut prima relație și primul sărut dar nu am putut sa ma îndrăgostesc, de cealaltă eram îndrăgostit și cu distrack-ul e alta chestie, m-am certat cu ea și am observat ca și-a bătut joc de mine vreo câteva luni și m-am descarcat printr-o piesă, în fine, toți interpretați cum vreți voi